Орлин Павлов като тв водещ иска да пита политиците коя им е любимата песен (Обзор)

Орлин Павлов ще води "Събота вечер с БНТ".
СНИМКА: ДЕСИСЛАВА КУЛЕЛИЕВА

Певецът сменя Ники Станоев в “Събота вечер с БНТ”

“Какви са бъдещите ви планове в професионално отношение?” Това е най-омразният въпрос за певеца Орлин Павлов. Затова той в никакъв случай няма да го задава на своите гости. От тази събота - 4 февруари, певецът и актьор става телевизионен водещ и сменя Ники Станоев в предаването “Събота вечер с БНТ”.

“Ще видим интересни хора, които може би сме виждали досега. Може би ще изкопчим нещо ново, което не сме чували, нещо малко по-лично, нещо интересно. Ще има разговор с хора на изкуството, от спорта, художници, актьори, гимнастички, може би боксьори”, разказва Орлин Павлов. Освен известни личности обаче в студиото на вечерното шоу ще влизат и неизвестни лица с хубави, интересни истории.

Много му се иска сред поканените да има и политици, с които да разговарят на сериозни теми, но най-вероятно те няма да се съгласят да гостуват. “Много бих искал да поговорим с политик на съвсем други теми – откъде идвате, коя е вашата първа учителка, в кое училище сте завършили, имате ли любима песен, цитат и пр.” Другата му идея за предаването е да събере група “Кафе” по случай 20 години от създаването ѝ и заедно да направят “малък лайв в шоуто”. “Това, че ставам водещ, не значи, че трябва да млъкна и да спра да пея”, казва певецът. А сред мечтаните гости, които иска да интервюира, е примата Лили Иванова.

Първият епизод на “Събота вечер с БНТ” ще се излъчи на 4 февруари от 21 ч. Тв шоуто тръгна през септември 2020 г. с водещ Димитър Павлов. То смени “Шоуто на Канала”, което дълги години се правеше от Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене