РОСО М5 и РОСО М5s – бюджетни смартфони с отлични характеристики и дизайн

РОСО успява да изведе бюджетните смартфони на следващо ниво

Колкото и пъти да сме чували, че не можем да имаме всичко, смартфоните от една от последните серии на РОСО - РОСО М5 и РОСО М5ни показват точно обратното. Ако има нещо, което пазарът в 2023г. налага, това е адаптивността и мултитаскинг функциите на всяко едно устройство. Независимо дали искате за запазите моментите с любими хора в кристално ясни кадри, или искате да се насладите на наистина вълнуващо гейминг преживяване, новите модели на POCO със сигурност ще отговорят на всички ваши предпочитания.

POCOM5

Брандът РОСО обръща особено внимание при изработката на моделите от М серията си, като използва за дизайна текстура, подобна на кожа, която подчертава характера на устройството и го отличава от останалите устройства на пазара.

POCOM5 е с 6.58-инчов FHD+ дисплей, който поддържа честота на опресняване от 90Hz и резолюция 2408?1080 за по-плавна картина и възпроизвеждане на възможно най-много детайли.  Брандът залага на 240Hz честота на опресняване при докосване за много по-отзивчив и ефективен екран, който ще ви предостави гейминг преживяване от друго ниво.

Смарт екранът предлага избор от режими на яркостта и цветовете според заобикалящата ви среда за по-комфортно изживяване. Той автоматично намалява яркостта, предпазва зрението при режим на четене и регулира осветяването на екрана при силна слънчева светлина.

В основата на устройството е осемядреният процесор MediaTekHelioG99, изграден с помощта на 6nm технология. Тя включва водещ в индустрията мощен графичен процесор Mali-G57 MC2 GPU, осигуряващ изключително потребителско изживяване с производителност, която ще ви впечатли. Въпреки мощността, която демонстрира устройството, моделът успява да остане енергийно ефективен. Така батерията с капацитет от 5000 mAh осигурява изключително дълъг период на автономна работа. Когато все пак зарядът ѝ се изчерпа, POCOM5 поддържа бързо зареждане с 18W, така че да не губите време и да довършите неотложните си задачи.

 

POCOM5 разполага с 50MP Ultra HD тройна AI камера с изключително подобрение на изображението. Алгоритъмът на изкуствения интелект лесно се справя с различни сцени за снимане, за да направи вашите снимки още по-живописни. Смартфонът разполага и с 2МР дълбочинен сензор за снимки с боке ефект и 2МР макро камера.

POCOM5s

POCOM5s е устройство, създадено от POCO, с фокус върху качеството на камерите от висок клас, които превръщат заснемането на спомени и моменти в любимо преживяване. Моделът има четири камери - 64MP основна камера с висока резолюция, 8МР ултра широкоъгълна, 2MP макро и 2МР дълбочинен сензор, а нощният режим демонстрира много добро качество дори при слаба светлина.

POCO M5s ще ви впечатли с 6.43-инчов FHD+ AMOLED DOT DISPLAY с резолюция 2400х1080 пиксела, давайки яснота, живи цветове и впечатляваща яркост, която осигурява невероятно визуално изживяване. Брандът е прецизирал модела до последния детайл - това се отразява в цветовия баланс и яснотата на всяко едно изображение.

 

Екранът разполага с технология за DC 360° сензори,които реагират на околната среда и автоматично регулират яркостта, което ефективно намалява напрежението на очите. Тази функция позволява на устройството да преминава в различни режими спрямо това, върху което се фокусирате в  момента.

А за да го отличи напълно, смартфонът притежава двойни високоговорители, за да се потопите напълно в преживяването.  Всичко това, в комбинация с оптимизирана енергийна ефективност, превръща POCOM5s във възможно най-оптималния избор за потребителите, които търсят устройство, отговарящо на комплексни изисквания.

За пълноценно изживяване основна роля играе и голямата батерия с капацитет от 5000 mAh, разполагаща с 33W технология за бързо зареждане.

Основна специфика, която прави устройството специално, е захранващият осемядрен процесор MediaTekHelioG95, който използва две високопроизводителни ядра Cortex-A76, допълнени от мощния GPUMali-G76 MC4. С иновациите, които марката надгражда всяко ново устройство, тя не само показва, че отговаря на последните технологични тенденции, но и се превръща във водещ лидер сред смартфоните в този клас.

Смартфоните POCOM5 и POCOM5s се отличават с различен дизайн, който ще пасне перфектно на стила ви, ако обичате да бъдете забелязани. Налични са в 4 цвята – жълто (Yellow), стилнобяло (White), нежно синьо (Blue) и сиво (Silver). 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене