Мишел Обама ще води подкаст, базиран на новата ѝ книга (Видео)

Мишел Обама СНИМКА: Фейсбук/Официален профил

Неотдавнашното изпълнено със знаменитости турне за представяне на новата книга на Мишел Обама се превръща в подкаст, предаде АП.

Американската онлайн платформа за аудиосъдържание „Одибъл“ („Audible“) обяви, че на 7 март бившата първа дама ще пусне „Мишел Обама: Светлинният подкаст“ („Michelle Obama: The Light Podcast“).

Подкастът се основава на турнето на Обама, популяризиращо „Светлината, която запазихме“ („The Light We Carry“), нейната скорошна книга бестселър. В него взеха участие специални гости като Опра Уинфри, Елън Дедженерис, Тайлър Пери, Дейвид Летърман и др., предаде БТА.

„Въпреки че само няколко хиляди души успяха да присъстват на събитията на живо, тези забележителни разговори вече могат да бъдат чути от всички“, казаха от „Одибъл“ в съобщение за медиите. Подкастът от осем епизода „надхвърля книгата, тъй като Мишел Обама и нейните приятели споделят лични истории и прозрения, които слушателите няма да срещнат никъде другаде“, се казва още в прессъобщението.

Мишел Обама издаде „Светлината, която запазихме” на 15 ноември м. г. и още същата вечер започна промоционалното си турне. Подкастът е първият оригинален проект в многогодишна сделка между „Одибъл“ и „Хайър граунд прадакшънс“, която беше стартирана от Барак и Мишел Обама, след като напуснаха Белия дом. Епизодите на „Светлинният подкаст“ ще бъдат ексклузивни за „Одибъл“ в продължение на две седмици, а след това ще стават широко достъпни в други подкаст платформи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене