Уил Смит ще се върне на големия екран за втора част на филма "Аладин"

Уил Смит СНИМКА: Инстаграм/@willsmith

Уил Смит вероятно ще се завърне в "Аладин 2" като джина, изпълняващ желания, съобщават американски медии. Към него ще обаче ще се присъединят още джинове, които ще бъдат пресъздадени от други известни актьори.

Първият игрален филм "Аладин" започва с джина на Уил Смит, който разказва на децата си едноименната приказна история, макар че в края разбираме, че джинът е освободен от лампата и вече е човек.

Засега е известно, че режисьорът Гай Ричи се завръща, за да режисира Уил Смит и "Аладин 2" и вероятно има доста идеи за новия сюжет. Историята на Аладин вече беше достатъчно променена в първия филм и показа на зрителите как джинът се влюбва, става човек и има семейство. Първият филм спечели над 1 млрд. долара в световния бокс офис, пише БНТ.

Това вероятно ще е и една от първите големи роли за Уил Смит, който си навлече неодобрението на Холивуд, след като шамароса водещия на Оскарите през 2022 г. Крис Рок. Причината - неуместна шега на водещия със съпругата на Смит. Същата вечер актьорът взе и статуетка за ролята си във филма "Методът Уилямс".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене