Почувствай силата на новия аромат от серията парфюми на Бионсе

Бионсе притежава енергия като никоя друга жена. Енергия, която се излъчва от нея и около нея. Никога не отслабва, а пулсира и наелектризира. Тя те въвлича във силата си. Виждаш я. Чуваш я. Чувстваш я - това е новият парфюм Beyoncé Pulse.

Приготви се да усетиш силата на най-новия аромат от серията парфюми на Бионсе. Също като изключително талантливата Бионсе Ноулз, ароматът Beyoncé Pulse е зареден с енергия. Той е женствен, единствен по рода си. Жената, която използва Beyoncé Puls, не може да остане незабелязана, тя съчетава чувственост и сила в едно. Тя привлича погледите и кара пулса ти да се ускори.

Отразяващи невероятната енергия и женственост на Бионсе, свежите нотки на парфюма Beyoncé Pulse се смесват, за да създадат неповторима комбинация от цитрусови и ароматни флорални нотки от любимото цвете на певицата - орхидеята.

Усещането, което се крие зад Pulse

Създаден от Бруно Йованович и Лок Донг от компанията IFF, новият аромат Beyoncé Pulse омагьосва сетивата, надминава всички граници, което го прави привлекателен за уверената млада жена, която живее пълноценен живот. "Парфюмът Beyoncé Pulse е изключително новаторски заради своите съставки и обонятелни нотки," казва парфюмеристът Бруно Йованович. „Различаващата се структура е подчертана от искряща цитрусова бленда на върха и топлата, дълбока и чувствена смесица от ванилия в основата. Крайният резултат е аромат, зареден с много енергия и наситен с екстремна чувственост."


В сърцевината на новия парфюм Beyoncé Pulse е съблазнителният аромат на синя орхидея. Шишенцето на парфюма е известно със своята изключително женствена форма, отличителният индигово син цвят и омагьосващ аромат. Мистериозната, уникална орхидея никога досега не е присъствала в някой от ароматите и е олицетворение на перфектността на новия парфюм Beyoncé Pulse.

Колекцията Beyoncé Pulse 
Парфюм 30 мл:  - 47.00 лв.
Парфюм 50 мл:  - 64.00 лв.
Парфюм 100 мл: - 87.00 лв.
Колекцията Beyoncé Pulse Парфюм 30 мл: - 47.00 лв. Парфюм 50 мл: - 64.00 лв. Парфюм 100 мл: - 87.00 лв.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене