Ще ти разкрие нова галактика, но обича Земята

Мобилният телефон отдавна е нещо повече от средство за комуникация. Той е станал част от ежедневието ни с достъпа до социални мрежи, интернет, игри, приложения, работни бележки и още куп функционалности.

И не по-малко важно е това, че телефонът ни дава възможност да изразим себе си. А за да покажем своята индивидуалност и стил на живот, ни трябва точната джаджа. И Samsung има ново предложение, което е точният акцент. В началото на месеца компанията представи новата серия премиум смартфони Galaxy S23, с която наистина разкрива нова галактика чрез безброй възможности за креативност и себеизразяване. Серията включва три модела – Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23.

Красотата на изчистения екодизайн

Серията Galaxy S23 е с алуминиев корпус, меки извивки към краищата, за да се наслаждавате още повече на големия екран. Същевременно обаче е удобен за хващане и „ляга“ чудеснов ръката ви. На 6.8-инчовия екран на Galaxy S23 Ultra, например, гледането на видео съдържание в YouTube е истинско удоволствие. Потребителите, закупили модел от серията Galaxy S23, могат да активират неограничен достъп към YT Premium за период от 4 месеца и Spotify Premium за 3 месеца. Впечатляващият симетричен дизайн е съчетан с рециклирани и екоматериали - от преработеното стъкло до оцветяването на полираната метална рамка. Galaxy S23 Ultra, например, използва рециклирани алуминий, стъкло и пластмаса, произведена от изхвърлени риболовни мрежи, варели за вода и бутилки от полиетилен терефталат (PET). Galaxy S23 Ultra е най-екологичният смартфон досега на компанията.

Новата серия Galaxy S е първата, която предлага стъкло с повишена издръжливост при дългосрочна употреба и е проектирана със средно 22% рециклирано съдържание. Рециклираното стъкло и PET фолиото,  както и кутията на телефоните, направена от рециклирана хартия, са сред акцентите в политиката за устойчиво развитие на Samsung в бизнеса с мобилни телефони.

Чувството за близост с природата се подсилва от палитра от нюанси, вдъхновени от самата нея. Създаден с естествени багрила, всеки цвят е елегантен и стилен, но същевременно земен и натурален. Телефоните се предлагат в мистично черно, естествен памук, горско зелено и нежна лавандула.

С две думи - Galaxy S23 обича планетата Земя.

Чудни снимки и клипове от зори до здрач

 Няма съмнение, че камерата е вероятно една от най-важните части за един телефон и серията Galaxy S предлага най-съвременния и усъвършенстван сензор на камерата и най-бързия процесор за чудни кадри от зори до здрач.

Усъвършенстван изкуствен интелект, фокусиран върху обекта на заснемане, анализира всеки детайл в кадъра, дори до дребни черти на лицето, за да отрази внимателно динамичните характеристики на човека.

Специално Galaxy S23 Ultra е първото устройство със значително оптимизиран Adaptive Pixel 200MP сензор. Той използва технология, която поддържа няколко нива на обработка с висока разделителна способност наведнъж.

С технологичните решения за нощна фотография, които Samsung обединява в понятието Nightography, правенето на качествени снимки и клипове в най-разнообразните условия е повече от лесно. Визуалният шум, който обикновено вреди на изображенията, се коригира от нов алгоритъм за обработка на сигнала на изображението. При слаба осветеност, в близък план или в ситуации, които обикновено биха създали замъгляване, изображенията на Galaxy S23 Ultra са прецизни с двойна оптична стабилизация на изображението от всеки ъгъл.

Професионалната камера придава на кадрите дълбочина и перспектива. Внимателно може да се замъгли фонът, като хората остават на фокус и всеки детайл се вижда прецизно.

А за феновете на селфита има повече от добра новина - серията Galaxy S23 има бърз автофокус и първата Galaxy Super HDR камера за значително по-точни изображения и клипове.

Приложението Expert RAW, достъпно ексклузивно за Galaxy, позволява заснемане и редактиране на изображения без да е необходимо обемисто оборудване за камера. Експериментирайте с приложението Multiple Exposures, което ще ви даде възможност да снимате Млечния път с настройките на Astrophoto. Друга „звездна“ опция е режимът Hyperlapse за снимки на тела или обекти в нощното небе. Galaxy S23 Ultra ще даде ясен и ярък заснет материал в зашеметяващи секунди, с които няма да останете незабелязани в социалните мрежи.

Видеоклиповете все повече постигат качеството като на кино благодарение на опциите  за 8K заснемане при 30 кадъра в секунда с по-широк ъгъл. Достатъчно е да се натисне „запис" за ясни, плавни кадри, наситени с детайли, дори в контражур, с превъзходна стабилизация на изображението.

Мощен и издръжлив

Qualcomm и Samsung са развиват сътрудничеството си и резултатът са новите Galaxy S23, които идват счисто новата мобилна платформа Snapdragon 8 Gen 2, създадена за Galaxy. Едно от най-впечатляващите подобрения е оптимизирания графичен процесор, който е с 41% по-бърз в сравнение с серията Galaxy S22.

Дисплеят има функция за регулиране на цветовите тонове и нивата на контраст, за да намали напрежението в очите, особено през нощта. Vision Booster сега се настройва на три нива на осветление вместо на две, за да предотвратява яркостта и отблясъците на дневна светлина.

Писалката S Pen е повече от впечатляваща в Galaxy S23 Ultra. Google Meet в комбинация със Samsung Notes и вградения S Pen прави видео разговорите още по-лесни и удобни. С Live Share всички могат едновременно да редактират документ от своите устройства, вместо да гледат на споделен екран. Всъщност всяка писалка може да изписва думи, но с S Pen те се хващат направо във въздуха. Достатъчно е да се маркира информация за събитие и с едно докосване да се запази директно в календара.

Лесно и бързо може да се обедени с лаптопа. Няма нужда да се прехвърля мишката, клавиатурата или тъчпада, достатъчно е само да се плъзга и пуска, копира и поставя, дори може да се пише и на двете устройства. Наистина ефективен за работа.

Galaxy S23 Ultra е проектиран с мисъл за игрите, а стерео високоговорителите, поддържащи Dolby Atmos, дават истински реалистичен звук.

Батерия с капацитет 5000 mAh захранва подобрената система от камери, без това да увеличава размера на смартфона. И е достатъчна да осигури работа на телефона за цял ден. Ако все пак ви потрябва още енергия, има и бързо зареждане, като е добавено и безжично.

Новата серия Galaxy S23 със сигурност е за тези, които искат да са на топ ниво - по отношение на технологии, лайфстайл и да са повече от модерни. Повишената производителност на камерата и допълнителната мощ надграждат там, където Samsung вече е на върха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене