Неадекватният "ерген" и изреченията, привнесени в празноглавието на повечето кифли

Разбрах, че участвалите в този тв пасквил са неразбрани хора, имащи нужда от специализирана психотерапевтична помощ, преди да се усетят организациите за защита на жените да ги погнат, както само те могат

Приятели, вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото коментари и повечето са крайно отрицателни. Т.е. продуцентите са постигнали целта си. Интересът е предизвикан. Лудото обръщане на внимание от всякакви капацитети е налице. Тези коментари ще предизвикат и негледалите първото издание да се кльофнат през телевизорите за следващото.

Какво е добре да се гледа в този формат?

Първото е изборът на продуцентите? Можеха да изберат много красиви, много чаровни, много интересни момичета, много умни и интелигентни момичета, които да са с друго възпитание. Едно е да търсиш във виртуалните и улични вертепи шантонерки, друго е да са от университети.

Кой каквото търсил, това намерил, казва народната мъдрост.

Второто е, подадените реплики от сценаристите. Изговаряните думички, фрази и цели изречения са видно привнесени в празноглавието на повечето кифли. Тази сценарна намеса цели да покаже момичетата в светлина, която им се иска на сценаристите и продуцентите. Т.е. това са мечтите или представите им за момичетата.

Трето е сценарно-продуценското желание за пошло поведение с цел да създадат поне в началото измислени от тях конфликти, познавайки вече психиката на повечето участнички.

Четвъртото е поведението на "ергенът". Явно след много дубли - повторения, са успели режисьорите да извадят абсолютна неадекватност на главният им герой. Реакциите на почуда, възхищение, нежност, топлина и мъжественост го окарикатуриха.

Пето са странните подаръци и репликите към тях от участничките. Това не са реплики, даже и на най-неуките, необразованите и трудно връзващи изречения в "махалата", камо ли на момичета, каквито им се иска да ни ги представят участничките.

Шесто, авторите, продуцентите, сценаристите и режисьорите показват собствената си комплексарщина от нежния пол.

Приятели, над 90% от момичета и жените, не само в България, а и в целият свят, не са такива, както искат авторите да ни ги представят. Но да се опиташ чрез окарикатуряването на, кое по-добро, кое по- не такова, момиче е обида за по-голямата част от половината човечество.

Всички жени и момичета около мен, в моето обкръжение, в обществото в което живея, не са кухи лейки, простакеси, шантонерки, леки жени и търсещи лек живот и безделие. Около мен и в обществото, в което се движа, вече десетилетия, жените са личности, силни, добри, борбени, трудещи се, знаещи и можещи. Може не всички да са научни работници, но са поне природно интелигентни.

Та след като изгледах първото издание на предаването, разбрах само, че участвалите в този телевизионен пасквил са неразбрани хора, имащи нужда от специализирана психотерапевтична помощ, преди да се усетят организациите за защита на жените да ги погнат, както само те могат.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене