Деси, жената на президента Плевнелиев: Точа кори за баници на Росен

С удоволствие готви за любимия мъж

Постя само по две седмици, нямам воля за повече

"Влязох в предаването "Хел Китчън" с единствената идея да популяризирам каузата на УНИЦЕФ като лице на Нова тв и като майка, тъй като винаги ми е била близка благотворителността. Веднага се отзовах на поканата на продуцента Витомир Саръиванов, тъй като в благотворителния сезон на "Като две капки вода" не пожелах да вляза, защото не мога да пея." Това каза пред вестника ни красивата жена до президента Росен Плевнелиев - Десислава Плевнелиева.

"Реших, че да се даде гласност за деца, на които искаме да помогнем, е много по-лесно в това предаване, отколкото когато говориш за проблемите сериозно. Излязох от зоната си на комфорт и не съжалявам, предизвикателство е да участваш в този сезон", с усмивка сподели Деси.

След като взе интервю от представителката на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн, Плевнелиева решила да се включва във всички действия на УНИЦЕФ. "Събудих интереса на хората и се надявам да постигнем всички успех", сподели красавицата.

Деси в "Хел китчън" се забавлява
Деси в "Хел китчън" се забавлява

Въпреки че е жена на президент, Деси обича да готви всеки ден за любимия си и семейството. "И двамата обожаваме гръцката кухня. Той обича много и тестените изделия - баници, палачинки. Когато мога, точа кори, но невинаги имам време. Все пак готвя за всички, като се съобразявам кой какво обича и какво не", каза Деси.

Въпреки че вече е показала уменията си в два броя на "Черешката на тортата", журналистката е научила много от шеф Виктор Ангелов. "Наистина е така. Самото шоу "Хел Китчън" е голямо предизвикателство, с много неща се сблъсках за първи път и ми е много интересно", похвали се още Деси.

Относно християнските пости, които текат в момента, Плевнелиева обясни, че няма достатъчно воля, но би искала да се пробва един ден и в това. "Постила съм по две седмици, но предвид забързаното ни ежедневие ми е трудно да продължа повече време", казва бившата синоптичка номер 1 в Нова тв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене