Елена печели "Ергенът", ще се жени за Евгени

Ето я истинската победителка!

Двамата чакат края на май, за да станат семейство

Елена-Антоанета печели "Ергенът", разбра "България Днес" от хора, свързани с предаването. Момичето е успяло да грабне сърцето на пианиста Евгени Генчев, като този път нещата са станали сериозни. Двамата наистина са се влюбили един в друг по време на шоуто и дори смятат да се оженят, след като бъде излъчен и последният епизод. Дотогава по договор те нямат право да обявяват връзката и затова в момента поддържат отношенията си "под прикритие".

"Не съм женен и никога не съм бил. Няма да коментирам писания по този повод. Около мен няма скандали - нито свързани с жени, нито като цяло. Нормален мъж съм и като такъв съм щастлив, че влизам във формата", каза, преди да започне шоуто, музикантът пред вестника.

На влизане в шоуто Елена му подари семена
На влизане в шоуто Елена му подари семена

Голямата победителка Елена-Антоанета също като възлюбения си е от Пловдив, но в момента живее близо до град Севлиево. Тя е писател, копирайтър и редактор в списание. Няколко години е живяла в Берлин, където граби от живота с пълни шепи. Налага й се обаче да се премести в затънтената провинция, тъй като брат й преминава през най-голямата травма, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за щастлив човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я разбрал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има възможност да срещне голямата любов.

Световноизвестният виртуоз е любимец на жените и в шоуто
Световноизвестният виртуоз е любимец на жените и в шоуто

Мацката е категорична, че Евгени е от нейната "кръвна група", и смята, че заедно ще бъдат много щастливи. На влизането във формата тя му подари много редки български семена. "Да ги посадиш с любимата жена на мястото, на което ще свиете гнездо", заръча 31-годишната девойка на пианиста.

Елена заедно с още едно от момичетата кандидатки за сърцето на ергена са единствените естествени жени.

"Напълно натурална съм - нямам силикон, хиалурон или филъри. И такава се харесвам", казва Елена, която и видимо преборва конкуренцията.

31-годишната девойка е красавица
31-годишната девойка е красавица

Само седмица след старта на новия сезон на "Ергенът" се завъртя клюката, че победителка ще е бесарабската българка Ирина Карабаджак. Това се случи, след като при старта на предаването половинката на водещия на формата Наум Шопов - Теа Минкова, пусна стори в инстаграм с кадър как заедно с Евгени и победителката от формата гледат пилотния епизод на "Ергенът". На снимката се вижда как Евгени е вперил романтичен поглед към брюнетка с дълга права коса, която почти всички оприличиха на изкусителната Ирина. Оказва се обаче, че това е бил хитър ход от страна на продуцентите, които, опарени от горчивия опит от миналата година, когато името на победителката - Виктория Капитонова, изтече веднага след старта, са пробвали да подведат аудиторията.

Момичетата дават всичко, за да впечатлят Евгени
Момичетата дават всичко, за да впечатлят Евгени

В гръб Елена и Ирина си приличат и са почти неразличими, но "България Днес" разбра от сигурен източник, че дамата до Евгени в действителност е редакторката от Севлиево, която е станала и голямата победителка във формата. По думите на близките до двамата Елена и Евгени все още са заедно и са на крилете на любовта. Двамата чакат края на предаването, за да се врекат във вярност и да покажат на всички колко се обичат.

"Ергенът" разрази страстите в мрежите

От самото начало предаването "Ергенът" разрази страстите най-вече в мрежата, но и извън нея. "Голямо падение! Парад на силиконки, на джуки и празноглави госпожици с отблъскваща външност и грубо, вулгарно излъчване. Истински карикатури", пишат зрители. Други контрират: "Какво се учудвате? Такъв е трендът навсякъде - и по света младите така изглеждат, но пък това не значи, че са глупави. Вижте, че в предаването всички са с добри професии и няколко образования", в защита на младите пишат потребители.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене