Най-горещите секс сцени в БГ филми

Теодора във "Войната на буквите"

Диляна Попова и Блатечки се влюбват в кревата, докато снимат

След "Дунав мост" Буковска дълго отказва да се съблича, голотиите във "Войната на буквите" разочароват еротичните маниаци

Голите сцени с Теодора Духовникова и Деян Донков още в първия епизод на "Войната на буквите" веднага се превърнаха в един от най-обсъжданите моменти в сериала. Последваха още креватни изпълнения, които като цяло не се харесаха особено на публиката. За актрисата от Народния театър това не са нито първите, нито последните любовни превъплъщения на екран, а самата тя признава, че секс сцените никога не са я притеснявали.

Йоана и Чочо "Дунав мост"
Йоана и Чочо "Дунав мост"

Вероятно и затова някои от най-запомнящите се голи моменти в киното и телевизията през последните десет години са с нейно участие.

Още в сериала "Дървото на живота" Духовникова влиза в ролята на фаталната Божура Джевезова, която оплита в мрежите си няколко мъже. Следват емблематични секс моменти между Духовникова и Владо Карамазов в сериала "Дяволското гърло".

"Владо и Теодора се познават отдавна, приятели са, а на първо място професионалисти. Голите сцени няма как да ги притеснят. Но ако обичайно за сцена на терен има между 30 и 50 души, за по-интимните присъстват само 4-5 човека - режисьор, оператор, тонрежисьор и осветител. Така беше, за да не се притесняват актьорите", сподели тогава подробности продуцентът и режисьор на сериала Евтим Милошев.

Диляна и Блатечки "Стъклен дом"
Диляна и Блатечки "Стъклен дом"

Според негови колеги в последните години с направата на все повече родни сериали може да се каже, че има известно "разчупване" по отношение на сексуалните сцени на екран.

Първите "еротични" елементи в българското кино са във филма "Козият рог" на Методи Андонов през 1971 година. Следва "Лавина" с Ваня Цветкова и Иван Иванов и емблематичното изнасилване на Аня Пенчева във "Време разделно". Според режисьори дълго време след това никой не се е наемал да направи още по-запомняща се гола сцена.

Духовникова и Карамазов в "Дяволското гърло"
Духовникова и Карамазов в "Дяволското гърло"

Първа на тази крачка се осмелява Йоана Буковска в "Дунав мост". Секс сцените й с Чочо Попйорданов са първите толкова детайлни в родното кино. За Йоана и Чочо са и лични, защото по време на тях пламва и любовта им. Самата Йоана е признавала в интервюта, че екипът е бил по-притеснен и от нея.

"Винаги се старая да сведа до минимум екипа, който присъства на снимките, и никога не разчитам на актьорски импровизации, а предварително разговарям с актьорите, уточняваме в детайли гледната точка на камерата и така нататък. Това са най-трудните сцени. Обикновено казвам на актьорите, че трябва да са истински и да го правят така, както го правят в живота, доколкото е възможно. Когато дадена част от тялото на актьора не е достатъчно красива за снимки, използвам дубльори, каквато е световната практика. По принцип смятам, че в актьорите задължително има доза ексхибиционизъм, а това много помага. Време е и те, и зрителите да разберат, че когато дадена еротична сцена е по-брутална, това не е защото режисьорът така си е решил, а защото тази сцена е част от цялото и тя, ако сме професионалисти, би трябвало да е оправдана от сценария. Според мен нашето кино е изключително "свенливо" заради убийственото влияние, което социалистическият "морал" е оказал върху него, но нещата бавно започват да се случва", разкрива Димитър Митовски, който в сериала "Под прикритие" съблича немалък брой актриси, снима дори лесбосцени. Съблича отново и Буковска, след като тя години наред се пази от подобни сцени.

Друга секс сцена, която се пренася и в реалния живот, е между Диляна Попова и Асен Блатечки в "Стъклен дом".

"Моята единствена еротична сцена е в "Стъклен дом", където с Асен Блатечки се търкаляме в леглото. Оставих се той да ме води, въпреки че по сценарий аз трябваше да съм по-агресивната. Но той си е по-опитен, мъжкар е по принцип и е страхотен актьор, така че нямаше никакъв проблем", откровена е Диляна. Тогава двамата официално още не са гаджета, но бързо след това започват връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене