Певецът Веселин Маринов: Не сме във вражда с Рачков!

Изпълнителят, който е жури в шоуто, не гледа "Капките" и твърди, че всичко са шеги по сценарий

"Между нас с Рачков няма никаква вражда, дебело подчертавам! И не, не сме баджанаци! Това беше пълна шега по предварителен сценарий!", твърдо и категорично отсече певецът Веселин Маринов всички изсипали се в общественото пространство коментари по повод т.нар. скандал между него и актьора Димитър Рачков, с когото делят едно пространство в риалитито "Като две капки вода".

Припомняме, че още в първата вечер на артистичното шоу на 19 февруари актьорът Димитър Рачков като водещ и певецът Веско Маринов в ролята си на част от журито му се сджавкаха в ефир пред очите на зрителите в залата и на малкия екран. Помежду им се изсипаха камари с обвинителни и жлъчни стрели, завършили с многозначното обръщение на певеца към актьора "Баджанак".

"Аз не гледам "Капките" и не искам да говоря по тази тема! Манипулациите, интерпретациите и измислиците в някои медии, които заявяват подобни неща дори без да са ме чули, са невероятни!" каза специално за "България Днес" Веселин Маринов. Музикантът успя да ни отдели няколко от много скъпоценните и оскъдни за него минути, в които той хвърчеше в ангажирани бизнес срещи от един в друг град.

Днес, навръх националния ни празник, певецът ще изнесе концерт пред почитателите си в Народно читалище "Борба" в Кнежа. А от 4 април до 8 август започва дългото му пролетно-лятно турне по повод 40-те професионални години на сцена, в които Маринов ще сбъдне мечтата си да пътува със собствен оркестър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене