Роналдо отрича секс с венецуелка

Георгилая има пищни форми и е популярна инфлуенсърка

Кристиано Роналдо яростно отрече твърденията, публикувани в португалските медии, че е правил секс със зашеметяваща инфлуенсърка в хотел на отбора. Венецуелската блогърка Георгилая твърди, че е получила съобщение, с което звездата я е поканил в стаята си, след като преди това е позирала за селфита с играчи на Португалия.

"Когато прочетох съобщението, си помислих, че ако отида там, просто ще говорим, ще се опознаем по-добре, може би ще мога да направя още няколко снимки - разказва венецуелката. - Не мислех, че в тази ситуация ще има секс. Факт е, че се случи. Бях съгласна, но въпреки това се почувствах манипулирана от славата и силата на Кристиано Роналдо."

Твърденията бяха категорично отречени от бащата на пет деца Роналдо, след като информацията се появи в португалските медии. "Това е напълно невярно и клеветническо", каза говорителката на звездата.

Предполагаемото прелюбодейство се е случило на 25 март миналата година, докато капитанът на Португалия Роналдо и неговият отбор се подготвяха за световното в Катар. Инфлуенсърката се почувствала засрамена, тъй като е изневерила на съпруга си с Роналдо, който също има сериозна половинка в лицето на Джорджина Родригес.

Георгилая, която не искала "слава или пари", също разкри текстови съобщения, за които се твърди, че са от Роналдо и неговите приятели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Катето Евро с нова изява с внучката си Кати (Видео)
Майка на 3 деца се ожени сама за себе си
В Швейцария искат забрана за концерти на "Рамщайн" заради обвинения в сексуално насилие
От тротоарни сърфисти до глобална субкултура
Бой Джордж: Все още искам да стряскам хората

Напишете дума/думи за търсене