Лили си изкълчи крака

Бившата икономка на примата й прави масажи със сапун и топла вода

Лили Иванова ще прекара националния празник и почивните дни у дома, защото е навехнала крака си, научи преди всички "България Днес". Примата се оплаквала от режещи болки в глезена, който е отекъл. Лили почти не можела да стъпва и споделила, че за щастие й се разминало с "малкия дявол".

За пострадалия крайник на поп звездата би тревога нейната бивша домашна помощница Мария. Когато навестила Лили в мезонета й, за да й занесе мартеница, певицата едва й отворила вратата. Изпълнителката на "Ветрове" куцала и обяснила на ексикономката си, че е изкълчила крака си. Не уточнила обаче къде и как се е случило това, но 72-годишната жена не я разпитвала, а направо решила да действа, за да облекчи страданията на топпевицата.

Мария, която е бивш служител на Дома на ветераните на изкуството и културата в столичния квартал "Захарна фабрика", била веща в масажите. Тя приложила към своята бивша работодателка бабешка, но ефикасна рецепта за навехнат крайник. Близки на примата споделят, че бившата й домашна помощница напълнила леген с топла вода, разтворила в него сапун и приканила Лили да натопи пострадалия крак вътре. След това започнала да го разтрива леко с разтвора.

След процедурата иконата на родната поп музика се почувствала по-добре, но решила да си остане вкъщи и по възможност да не натоварва навехнатия крайник. Според хора от близкото й обкръжение Лили е стъпила накриво по вина на високите токчета, с които не се разделя. Те я увещавали да избере обувки с по-равна подметка, но примата отказвала, мотивирайки се със сценичния дрескод. По думите на нейната ексикономка напоследък топпевицата се жалвала от болки в краката и дори й обещала, че поне у дома ще наблегне на пантофките без ток. По съвет на свои приятели Лили си накупила няколко чифта маркови маратонки, основно за да тренира в домашния си фитнес.

Когато напуска обаче покоите си, изпълнителката на "Панаири" е винаги поне с 10 сантиметра по-висока заради обувките си. Лили от младини има пиетет към високите токове, който се е запазил и досега. Певицата била категорична, че когато една жена, кумир на публиката, излезе на сцената, високите токчета са абсолютно задължителни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Класация на либидото на всяка зодия
Брад Пит ще участва в нов филм за Формула 1
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Напишете дума/думи за търсене