Венцислава Тафкова стана жертва на измама

За измама с името си алармира Мис България 2020 Венцислава Тафкова през Инстаграм профила си. Красавицата предупреди свои последователи, че чуждестранна козметична компания е използвала името и снимките с цел реклама на продукти, без нейното знание и разрешение, пише Show.bg.

„Агитират момичета да използват продуктите им. Не съм „посредник“ на марката, нито техен инфлуенсър, както са посочили! Очевидно целта на козметичната фирма е да подмами млади момичета, използвайки имена на популярни личности“, сигнализира миската.

Тя приложи и скрийншот от сайта на компанията, на който се виждат и имената на други известни български лица, сред които Мис България Радинела Чушева и Теодора Мудева, моделите Алекс Богданска, Джулиана Гани и други. Не е ясно дали те в са дали съгласието си да участват в рекламната кампания на козметичните продукти или също използват имената им неправомерно.

„Моля ви, бъдете бдителни! Единствено в моя Инстаграм профил може да следите рекламните кампании, в които участвам и зад които заставам с името си“, предупреждава Тафкова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене