Очаква ли Светлана Гущерова четвъртото си дете?

Издаде ли фолкпевецът Азис със свое видео новината за бебе номер 4?

Плеймейтката Светлана Гущерова и супругът й Християн вероятно са в очакване на своето четвърто дете - такива са предположенията на последователите й в социалните мрежи. Появиха се подобни твърдения и от близки до двойката, които са присъствали на четвъртия рождения ден на първородната им дъщеря - Анелия-Добромира. На снимките от събитието майката на 3 деца крие корема си, което е обичаен прийом и при предните й бременности.

И докато голяма част от медиите и последователите се позоваха на гореспоменатите “жокери”, всички сякаш пропуснаха нещо съществено. Преди повече от месец фолкпевецът Азис сподели видео от акушеро-гинекологичен кабинет. Под него той написа, че отново ще става баща. Изпълнителят и преди е правил подобни изявления под снимка, за която се предполага, че е с едно от децата на Светлана Гущерова. Двамата са много близки семейни приятели и чрез описанията на кадрите си той сякаш искаш да каже, че се чувства така, сякаш са от едно семейство. Нека обаче се върнем на видеото. То е от кабинета на д-р Божидар Славчев, който работи заедно с д-р Веселин Дяволов от “Майчин дом” - човекът, на който Светлана Гущерова се доверява и за трите си предни бременности. Д-р Дяволов е специалистът, който извършва трите цезарови сечения на плеймейтката. На видеото се вижда и жена, която много напомня на майката на Светлана - Кунка Неделчева.

Съпругата на Християн Гущеров - син на бившия депутат Добромир Гущеров, е известна с това, че крие бременностите си от суеверие и задължително се консултира със своята астроложка за датата на раждане на всяко едно от децата си. Притесненията й се засилват допълнително, след като и трите и деца се налага да бъдат поставени в кувьоз веднага след раждането си заради проблеми с дробчетата и преждевременно раждане. Двойката винаги е казвала, че иска да има голямо семейство с много деца, така че не би било никак изненадващо новината за четвърта бременност да е истина.

Светлана и Християн имат три породени деца - Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин. Първите две са кръстени на дядото Добромир. Слуховете за евентуална четвърта бременност се появяват само година след появата на най-малкия им син. Всички деца на двойката са заченати почти веднага едно след друго.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене