Каналис кръшка с кикбоксьор

Елизабета замени мъжа си с кикбоксьора Джорджиан

От известно време се говори, че брачните отношения между Елизабета Каналис и съпруга й Браян Пери са в криза. И явно световноизвестната моделка и актриса е намерила заместник на мъжа си.

Една от най-сексапилните италианки бе изловена в компанията на шампион по кикбокс в Милано. Това е Джорджиан Цимпеану. А ако се съди от папарашките снимки на списание Chi, двамата със спортиста вече дори живеят в общо жилище.

Преди няколко дни след участие в модно събитие в Милано Елизабета отива във фитнеса, където Джорджиан тренира. След около час двамата напускат съоръжението заедно. Разделят се с целувка и моделката отива да пазарува. След това се прибира в апартамент, от който красавицата има ключове. Там малко след това към нея се присъединява Джорджиан.

Вечерта двамата се срещат с приятели на вечеря в ресторант в сърцето на Милано. След това с две различни таксита се връщат в къщата, където се срещнаха следобед. Всичко е заснето от папараците, а снимките ще излязат скоро в медиите.

44-годишната Каналис е една от най-известните италианки по света. Преди години имаше връзка с Джордж Клуни. Омъжена е за пластичния хирург Браян Пери от 2014. Двамата имат дъщеря Скайлър. От известно време вървят слухове, че бракът им е в криза. Елизабета отрече, но явно вече има нов мъж до себе си.

Каналис е сред най-сексапилните жени на Апенините
Каналис е сред най-сексапилните жени на Апенините
Цимпеану спечели сърцето на моделката
Цимпеану спечели сърцето на моделката
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене