Каналис кръшка с кикбоксьор

Елизабета замени мъжа си с кикбоксьора Джорджиан

От известно време се говори, че брачните отношения между Елизабета Каналис и съпруга й Браян Пери са в криза. И явно световноизвестната моделка и актриса е намерила заместник на мъжа си.

Една от най-сексапилните италианки бе изловена в компанията на шампион по кикбокс в Милано. Това е Джорджиан Цимпеану. А ако се съди от папарашките снимки на списание Chi, двамата със спортиста вече дори живеят в общо жилище.

Преди няколко дни след участие в модно събитие в Милано Елизабета отива във фитнеса, където Джорджиан тренира. След около час двамата напускат съоръжението заедно. Разделят се с целувка и моделката отива да пазарува. След това се прибира в апартамент, от който красавицата има ключове. Там малко след това към нея се присъединява Джорджиан.

Вечерта двамата се срещат с приятели на вечеря в ресторант в сърцето на Милано. След това с две различни таксита се връщат в къщата, където се срещнаха следобед. Всичко е заснето от папараците, а снимките ще излязат скоро в медиите.

44-годишната Каналис е една от най-известните италианки по света. Преди години имаше връзка с Джордж Клуни. Омъжена е за пластичния хирург Браян Пери от 2014. Двамата имат дъщеря Скайлър. От известно време вървят слухове, че бракът им е в криза. Елизабета отрече, но явно вече има нов мъж до себе си.

Каналис е сред най-сексапилните жени на Апенините
Каналис е сред най-сексапилните жени на Апенините
Цимпеану спечели сърцето на моделката
Цимпеану спечели сърцето на моделката
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене