Бутат бакшиши в деколтето на Мони от "Ергенът"

Брюнетката притежава собствен стил

Скандалната участничка мята гьобеци за 500 лева на час

Една от най-скандалните участнички в тазгодишния сезон на предаването "Ергенът" Мони Зенгинер заработва стабилни бакшиши като танцьорка. Екзотичната кючекиня се изявява предимно на частни партита, на които е канена да покаже белиденс уменията си. Официалният й хонорар за участие е 500 лева, но тя разчита предимно на щедри бакшиши, които й дават впечатлени от танците й гости.

В "Ергенът" постоянно се замесва в конфликти
В "Ергенът" постоянно се замесва в конфликти

На няколко клипчета в социалните мрежи се вижда как ухажори подават банкноти, а Мони ги прибира в изрязаното си деколте. Не липсват мераци феновете й директно да слагат пачки в пазвата на брюнетката. Самата Мони се определя като най-добрата белиденс танцьорка у нас. "Няколко месеца посещавах уроци, които ме научиха на базовите движения и ми дадоха основата, върху която сама започнах да развивам своя собствен стил, който отговаря на музиката, която слушаме в България. Сигурна съм, че това е причината да съм толкова търсена. Стилът ми не попада нито в графа ориенталски танци, нито в графа кючек. Това, което правя, е интересна интерпретация, сподели танцьорката пред вестника, преди да влезе в шоуто.

Мони не отказва бакшиши
Мони не отказва бакшиши

Истинското име на Мони е Симона Стоева, тя скандализира публиката в шоуто с думите си: "Най ми харесва да ме коментират разни лелки по на 30 и 40 години", като с това предизвика бурни негативни коментари в мрежата. Пластичните й операции обаче се превърнаха в най-коментираната тема в "Ергенът". Кючекинята не крие, че от 17-годишна се ползва от услугите на пластичните хирурзи - първо за хиалурон в устните, а на 18 г. си взела извинителна бележка от училище, за да си направи силиконови гърди. Мони не спира да изтъква, че около нея е пълно с ухажори, и е категорична, че не се интересува с какво ще се занимава нейният мъж, стига да има достатъчно пари. Тези й думи скандализираха дори част от другите претендентки за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене