Джони Деп пазарува антики за лондонския си дом (Видео)

Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив, за да обзаведе новия си дом в Лондон, по време на изненадващо посещение в антикварен център в Линкълншър
Кадър: @An_elf_pirate/ Twitter

Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив, за да обзаведе новия си дом в Лондон, по време на изненадващо посещение в антикварен център в Линкълншър, Великобритания, предаде ДПА и БТА.

59-годишният холивудски актьор, известен с ролите си в „Карибски пирати“ и „Фантастични животни“, пристигна в антикварния център „Хемсуел“ с хеликоптер и беше отведен на частна обиколка. 58-годишният собственик Робърт Милър сподели, че е дочул Деп да говори за покойния музикант Джеф Бек, докато тествал различни китари по време на посещението си. Бек, който почина на 78-годишна възраст през януари, издаде миналата година албум с Деп, озаглавен „18“, като двамата изнесоха заедно редица концерти.

„Той си купи много странни предмети - стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко картини, плакати, просто цял набор от неща за декорация за имението си“, каза Милър. „Избрал е ваза с череп на нея, няколко китари – очевидно са били най-добри приятели с Джеф Бек, той седна и изсвири няколко парчета на една от китарите, мисля, че наистина само заради добрите стари времена, а след това реши да купи три от инструментите“, разказа собственикът.

Той разкри, че са му казали предварително, че специален гост ще пристигне в 16,30 ч. в петък, но е трябвало да скрие самоличността му, защото Деп „просто искал да се отпусне и да се разходи, без да бъде притесняван от широката публика“. Собственикът допълни: „Подготвихме му освежителни напитки и той можеше да се разхожда необезпокояван наоколо. Беше страхотно, защото беше един нормален човек, много спокоен и успя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като у дома си“.

Веригата антикварни центрове „Хемсуел“ са най-големите магазини от този род в Европа и работят с киностудиата „Пайнууд“, в които са заснети много известни филми, включително франчайзите за Супермен, Хари Потър и Джеймс Бонд. Г-н Милър сподели, че Деп е бил доведен от човек от студиата „Пайнууд“, за да обзаведе къщата, която е купил в Лондон, и е бил „поразен“ от частната обиколка. Той повдигна още завесата: „Джони ми разказа, че прекарва много време в хотели и на места, където не може да излезе, защото просто е напълно обсаден от широката публика. Беше претоварен, каза, че е можел да остане тук цяла нощ, но е трябвало да се върне заради часовете на полетите до Лондон. Той определено ще се върне“.

След като запазил посещението в тайна, Милър разкри, че персоналът е бил „доста изненадан, когато Джони Деп влязъл през входната врата“. След това той добави: „Актьорът се разбираше със служителите много добре, попитахме го дали ще си направи групова снимка с персонала и той се съгласи“. „Беше много общителен човек, доста тихо говореше, но беше страшно общителен, много приятелски настроен и бъбрив. Не беше това, което очаквах. Чувстваше се наистина комфортно в средата, в която се намираше, разглеждайки предмети отпреди неговата епоха, и мисля, че това наистина му хареса“, обобщи Милър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ива Софиянска и Антон Божков празнуват 10 години брак
Мария Бакалова празнува 27-мия си рожден ден
След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния
Кейт Хъдсън публикува снимки по бикини (Снимки)
Истината за двойнствения живот на Филип Трифонов

Напишете дума/думи за търсене