Развод за бившата на Ван дер Ваарт

Бракът й с Никлас продължи две години

Силви се утешава с почивка в Мексико

Бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт - Силви Мейс, няма късмет в брачни живот. След развода си с футболиста сега красавицата се раздели и с втория си мъж.

Тв водещата и модел официално сложи край на отношенията си с артиста Никлас Кастело. 

Силви отново е сама
Силви отново е сама

"С натежало сърце обявяваме, че заедно решихме да се разделим", обяви бившата двойка. Причина за раздялата са различните житейски ситуации на двамата. Докато Силви живее в Хамбург, художникът живее и работи в Швейцария и Лос Анджелис. Така 2-годишният им брак не издържа на разстоянието.

За да се пребори с мъката, красавицата отпраши за Мексико. Там освен да се справи с разбитото си сърце, бе и на купон. Блондинката пътува до Тулум за рождения ден на най-добрия си приятел Андре Борчерс. 

След завръщането си Силви се появи на стадиона на "Хамбург", където изгледа победата над "Нюрнберг" с 3:0. 44-годишната красавица сподели снимка, на която небрежно се е облегнала на парапета на трибуните и се усмихва на камерата. Облечена е в ярко синя минирокля с дълбоко деколте и ботуши над коляното. Именно на този стадион години наред тя подкрепяше Рафаел ван дер Ваарт. Бившият й съпруг игра за "Хамбург" шест години. 

Рафаел ван дер Ваарт
Рафаел ван дер Ваарт

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене