Съпругата на Брус Уилис към папараците: Моля, не подвиквайте след него!

Брус Уилис и Ема ХемингКАДЪР: Туитър/@AndyVermaut

Съпругата на актьора Брус Уилис – Ема Хеминг Уилис с молба и обръщение към папараците. Тя помоли всички в този бранш да не подвикват след съпруга ѝ на улицата и да спазват дистанция, защото е „трудно и стресиращо да навигира във външния свят“.

Молбата тя отправи в Инстаграм.

Любимият на всички екшън актьор Брус Уилис беше диагностициран с тежка форма на деменция. Той има проблеми с придвижването, с паметта и с комуникацията. Слухове твърдят, че почти е невъзможно да се общува с него в момента.

Ема Уилис разказва за скорошна случка, при която съпругът ѝ бил приближен от папараци напът за среща с приятели в Санта Моника.

„Това е към фотографите и видео хората, които се опитват да получат ексклузивни кадри на съпруга ми. Моля ви, спазвайте дистанция. Знам, че това е работата ви, но просто ви моля“, казва тя, редава бТВ.

„Моля ви също така да не подвиквате на съпруга ми и да му задавате въпроси. Просто не го правете, окей? Дайте му малко лично пространство. Позволете на семейството ни или на който е с него в конкретния ден да го придвижи от точка А до точка Б безопасно“, допълва още Ема Уилис.

Тя се обръща и към други семейства, в които има хора, страдащи от агресивна деменция. „Имате ли някакви съвети как да извеждаме близките си безопасно в света? Моля споделете с мен“, казва тя.

Ема Хеминг Уилис и Брус Уилис са женени от 2009 г. насам. Имат две дъщери.

На него му беше поставена диагноза фронтално-темпорална деменция. Тя се характеризира с агресивна загуба на нервни клетки в предната част на мозъка. Тези части са асоциирани с характера, държанието и речта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене