„Виж сега моето момиче“ – 19 лични истории на известни българки

Премиерата на сборника беше полята с вината Face 2 Face на New Bloom Winery, актрисата Мария Бакалова бе забелязана в компанията на Ваня Щерева и Валери Григоров-син

19 вдъхновяващи българки обединиха сили и споделиха своите лични истории в сборника „Виж сега моето момиче“. Идеята е на издателство „Пощенска кутия за приказки“, като книгата има и специална мисия – с приходите от продажбата й да се подкрепят талантливи български студентки в проекти в културата и образованието.

Премиерата на „Виж сега моето момиче“ се състоя на 5 март в София и бе подкрепена от серията вина Face 2 Face на New Bloom Winery.

„Ролята на качественото българско вино е да бъде точно там – до успелите и мотивиращи български дами, но и да подкрепя младите в тяхното развитие. Радваме се, че именно чрез тази книга имаме възможност да помагаме“, коментираха от избата.

В сборника с разкази участват цял куп талантливи дами, сред които са Ваня Щерева, Мила Роберт, Мила Михова, Дарина Такова, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Оля Малинова, Ирра, Прея. Девет от дамите лично прочетоха своите разкази.

Нашумялата авторка Пам Велидис от „Ергенът“ сподели искрената си история  защо избира винаги „Първото шкафче“. Ваня Щерева просълзи публиката със своя разказ за пътя към актьорската мечта и черния си панталон. Певицата Прея сподели как е получила „Шестица по физическо“. Оперната певица Мила Михова прочете най-откровените и злостни коментари по свой адрес, отправени именно от жени към нея. Майка й Дарина Такова прочете своите откровения като „Примадона“.

Сред публиката бе забелязана и единствената българска актриса с номинация за „Оскар” Мария Бакалова.

"Виж сега, моето момиче" е написана с любов към всички бащи, братя, дядовци, съпрузи, синове и приятели, които ни помагат да се харесаме и заобичаме“, сподели Гери Турийска от „Пощенска кутия за приказки“ по време на премиерата.

Всички автори, които представиха своите разкази, получиха ексклузивен подарък от вината Face 2 Face, като благодарност, че не са се „огънали“, когато някой им е казал: „Виж сега моето момиче…“. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене