Мария Бакалова и Валери Григоров споделиха как е пламнала искрата помежду им

Валери Григоров и Мария Бакалова КАДЪР: NOVA

Българската звезда в Холивуд Мария Бакалова и партньорът ѝ Валери Григоров застанаха пред телевизионна камера за първи път, откакто обявиха връзката си. Пред NOVA  звездната двойка разказа за това как е пламнала любовта помежду им.

„Случи се по време на работа“, сподели Валери. Двамата се засичат на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева е каскадьор.

„Той е най-доброто момче на света“, категорична е Бакалова.

Двамата присъстваха на ревю, по време на което на подиума се качиха много известни жени, изявяващи се в различни поприща. Една от тях беше майката на Валерия - Мария Гроздева.

„Беше страшно хубаво. Мисля, че жените трябва да бъдат отпразнувани не само през месец март, а всеки Божи ден. Това беше празненство на красотата, елегантността и успеха. Всички тези жени са постигнали страшно много. Аз разсъждавам по тибетската система, според която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост“, коментира актрисата.

„Много се развълнувах, когато майка ми дефилираше, танцуваше и се забавляваше“, сподели Валери.

Относно бъдещите си творчески планове Бакалова сподели, че в следващите месеци ще снима в Будапеща и в Канада, след което заминава за Луизиана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене