Антъни Иванов скандално: Не ми се плува, много по-талантлив съм от останалите

Антъни Иванов е разочарован Снимки Lap.bg

Най-добрият български плувец Антъни Иванов направи скандални изказвания в социалните мрежи. Спортистът споделя, че е много по-талантлив от останалите ни състезатели, но няма желание за тренировки. Иванов се оплаква, че неговият спорт е ниско платен и никой не му помага. Според Антъни в България няма никакъв смисъл да се занимаваш с плуване.

"Най-интересното е, че ако видите нещата, които правя извън басейна, може би ще се учудите, че плувам по този начин - казва Иванов. - Просто истината е, че въобще не ми се плува. Ако се захвана наистина сериозно с плуването, ще плувам много добре. Но няма смисъл да се прави това нещо, защото няма спонсори, няма финанси, няма нищо, което да изкараш с плуването. Затова и всички спортисти извън високоплатените спортове търсят друга реализация."

„Буквално така ме гледате и си мислите, че се скъсвам от тренировки, но просто аз съм доста по-талантлив от вас и това е факт. Който и да иска да ме плюе. Да ми правят мизерии, да ме обвиняват за глупости. Да ми обясняват, че съм бил с допинг и така нататък… при положение, че аз забравям да си пия хапчетата за възстановяване, е пълен смях. Доста е забавно да четеш отстрани коментарите. Аз си знам възможностите и знам какво мога да направя."

Просто не виждам никакъв смисъл, особено да го правиш за България и всички да те плюят, все едно си най-големия грешник. Абсолютно никакво желание нямам, докато не застане някой сериозен човек и не каже “Аз ще ти помогна, ето ти… това трябва да направиш. Истината за българския спорт е супер грозна. Но просто все още никой няма топките да излезе и да го каже това нещо. И никога няма да ги имат, защото абсолютно всичко е навързано, направо е преплетено. Така че по-добре да не знаете истината за спорта.“

Ще започна да нареждам абсолютно всички, много скоро. Ще ви стане тясно на някои хора. И то доста тясно ще ви стане. Въобще няма да разберете какво се случва. Но тази година аз няма да съм обвързан с никой въобще, освен с моя клуб "Черно море", с който ще спечелим републиканското през април."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене