Певецът Тино и още трима влизат в "Сървайвър"

Тино е известен от "Гласът на България"
Снимка: Би Ти Ви

Пореден обрат ще промени хода на "Сървайвър", най-вълнуващото приключенско риалити в ефира на bTV. Довечера, точно в 20,00 часа, четирима нови участници влизат в предаването, за да атакуват титлата "Последният оцелял" и да разбъркат картите в екстремната игра, в която страстите стават все по-силни, а стратегиите - все по-сложни.

Това са певецът Кирил Хаджиев - Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и бивша лекоатлетка Станилия Стаменова.
До този момент четиримата смели отшелници живяха на трети, таен остров в Доминикана. Сега те ще се присъединят към приключението, за да се преборят за своето място в играта.
"Дали това ще доведе до нови съюзи или разделения, предстои да разберем", обясни водещият Ваня Джаферович. Тепърва ще стане ясно и как племената "Известни" и "Воини" ще посрещнат актуалните попълнения, които се отличават с изключителни качества.
Спортистката Станилия има редица титли в категорията "200 м. индивидуално кану" от различни първенства и състезания, и участие на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на "Сървайвър" тя иска да докаже на себе си, че умее да оцелява. Отсега се вижда като победител. Треньорката по джудо и самбо Александра също притежава редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Гордее се със своя състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.
Певецът Тино, който нашумя след участието си в "Гласът на България", също е подготвен за предстоящите изпитания. Освен с изкуство, активно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Държи на спортсменството, а в предаването планира да се коалира с достойните, според него, участници. Финансовият представител Данаил Стоянов пък определя себе си като рисков и силно адаптивен играч, за когото страхът е движеща сила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене