Джейк Джиленхол натрупа мускули като Аполон за ролята на ММА боец (Видео)

Джейк Джиленхол 
Кадър: @TheEllenShow /Youtube

Джейк Джиленхол ще се превъплъти в образа на бившия боец от ММА Елууд Далтън в предстоящото рестартиране на класическия филм от 80-те години "Road House" и за целта демонстрира напълно променена визия. Номинираният за "Оскар" актьор наскоро засне сцена за филма по време на събитие на UFC в T-Mobile Arena в Лас Вегас. На кадрите, заснети от събитието и впоследствие качени в официалния акаунт в Twitter на MMA Junkie, звездата показва новата си страховита фигура пред зрителите.

По време на инсценираното претегляне актьорът предизвика бурни възгласи от огромната тълпа. След като дикторът обяви официалното му тегло от 184,5 кг, Джейк Джиленхол слезе от кантара, за да се ръкува с президента на ММА Дана Уайт. Бившият боец на UFC играе Джак Харис, съперник на героя на Джейк Джиленхол във филма. След като се качи на кантара, за да се претегли, двамата с Джиленхол се изправиха един срещу друг в типичния за преди двубоя стил, разменяйки си избрани думи.

Това не е първият път, в който актьорът трупа мускули за филмова роля. Преди това изпълнителят се преобрази за участието си в "Принцът на Персия" и боксовата драма "Southpaw".

Наскоро Amazon Studios отбеляза невероятен успех с друг филм за бойци на тепиха „Creed 3“, като трилогията събра над 50 млн. долара през дебютния си уикенд. Предстои да разберем дали „Road House“ може да достигне успеха на този филм, предава БГНЕС.

Оригиналният "Крайпътна къща" има умерен успех в боксофиса, като печели 30 млн. долара с бюджет за продукцията от 15 млн. долара. Във филма Патрик Суейзи играе твърдия Далтън. Филмът е режисиран от Роуди Херингтън по сценарий на Хилари Хенкин и излиза по кината на 19 май 1989 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене