Бившата адреналинка Ени стана сценарист и режисьор

Ени в студиото на американската "Съни ТВ"

Българката жъне овации с късометражен филм за човек, който лъска обувки

"Като се натрупа всичко накуп, загубвам ума и дума. Толкова много хубави неща се случват, че нямам време да се обърна!", каза за "България Днес" някогашната адреналинка Ени, която от години жъне десетки успехи на филмовите фестивали в Щатите. Сега вече като режисьор и сценарист на лентата си "Ел Кавил" Ени продължава да завладява сцената зад Океана.

Огненото ни момиче по време на снимките на филма й
Огненото ни момиче по време на снимките на филма й

6-минутната няма лента е история за човек, обичащ работата си повече от всичко на света. Той е чистач на обувки и вярва в традицията, че ако те лъщят, в сърцето ти има мелодия. За съжаление на Ел Кавил хората са твърде заети, за да го забележат и признаят. История показва борбата на бездомните хора, можещи да допринесат за обществото, ако имат възможност.

Ени гостува преди броени часове на престижната "Съни ТВ" в Манхатън, която е част от най-големия градски университет в Щатите с мисия да образова зрителите си. "За мен е чест да бъда част от първия запис на живо в студиата на "Съни ТВ". Това беше проницателен разговор с възпитаници на кинорежисьори за техните филми. Гледайте предаването ни следващия месец по канала им", вълнува се бившата адреналинка.

Плакат на "Ел Кавил" с наградите и участията му (по-малка, вградена/в кръгче някъде)
Плакат на "Ел Кавил" с наградите и участията му (по-малка, вградена/в кръгче някъде)

На Радилова й предстои да покаже "Ел Кавил" в "Сънскрийн фестивал" в Тампа, Флорида, на който са гостували звезди като Кърсти Али, Джон Траволта, Гари Бъзи, Патрик Уилсън, Рон Пърлман, Робърт Дейви и мн. др. 17-годишният авторитетен филмов форум, който е спонсориран от Академията за филмово изкуство и наука преди 10 г., е известен с приятелската си атмосфера, прожектирането на първокласни инди филми и насърчаването на творческо и независимо кино.

Припомняме, че Евгения спечели наградата за най-добра актриса за главната си роля във филма Lost Cos в "Челси фестивал" в САЩ през октомври миналата година.

Дерзай, момиче! Стискаме ти палци, Ени!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене