Мис България 2018 роди от венецуелски плейбой

Любимият модел на Стоичков - Калина Митева, и Мигел станаха родители на бебе Александър

Венецуелски плейбой направи Мис България Свят 2018 Калина Митева майка за първи път.

"Добре дошъл на този свят, Александър Нигро", съобщи щастливата новина манекенката. 24-годишната красавица ни представи успешно на конкурса "Мис Свят" преди 5 години в Китай.

Калина и Мигел имат син
Калина и Мигел имат син

Кали реши да създаде семейство с любимия си Мигел Албанел. Латиномачото е роден в град Каракас, столицата на Венецуела. Завършил е висшето си образование в Коста Рика. Работи като мениджър в компания за покер онлайн. 31-годишният Мигел и Калина са се установили да живеят в София.

Митева не крие, че е открила любовта
Митева не крие, че е открила любовта

"Когато има любов в ежедневието, когато тя се чувства и усеща, то всеки ден е празник. Това не значи, че се засипваме с подаръци и цветя постоянно, а че дори в забързаните сиви дни намираме време да изразим обичта си един към друг чрез малки жестове, поднесени с любов, а не по задължение. Любовта е всеки ден, любовта си ти, Мигел", разкрива чувствата си Мис България.

Ето първата снимка на бебето
Ето първата снимка на бебето

Митева е израснала в семейство на професионални готвачи. Владее цели три чужди езика - руски, английски и испански. Завършила е бизнес мениджмънт в университета в Кардиф, има и висше образование по стопанско управление.

Любопитно е, че Калина Митева е любимка на българската футболна легенда Христо Стоичков. Неотдавна мацката получи уникален армаган лично от него. Камата й подари свой екип от световното първенство в САЩ '94, на което България взе бронзовите медали. Ицо бе написал на фланелката с №8: "Най-добри пожелания за Мис Свят". Оказва се, че Кали е много голяма фенка на "Барселона", където Стоичков е със статут на легенда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене