(Снимки) Бизнесмени и футболисти показват половинките си на премиера на филма на Куката

Кръстю Лафазанов

Динко Динев се появи с младата майка на детето си, Стефан Янев с жена си, а Тита дойде сингъл

Експремиерът Стефан Янев, Ива Митева, д-р Ивайло Габровски, златните момичета и целия хайлайф на България събра на филма си "Чалга" големият Мариян Вълев.

Бизнесменът Йордан с жена си.

СНИМКИ: ПЛАМЕН КОДРОВ
Бизнесменът Йордан с жена си. СНИМКИ: ПЛАМЕН КОДРОВ

Изненадата на вечерта бе в лицето на братята Диневи, които пристигнаха с приятелите си, както и футболистът Георги Илиев-Майкъла и съпругата му Бети. Бившата манекенка номер 1 на соца - Бети, не спря да си говори с младата и сексапилна жена на единия от братята Диневи - Динко - Даниела Неделчева. Наскоро тя стана пета жена на предприемача и се появи на премиерата за първи път, след като го дари със седми наследник.

Другият брат - Динко, също бе на премиерата на филма на Куката. Компания му правеше бившият футболист Георги Илиев-Майкъла
Другият брат - Динко, също бе на премиерата на филма на Куката. Компания му правеше бившият футболист Георги Илиев-Майкъла

"Много се вълнувам. Всички тук сте замесени, благодаря ви", каза разплаканият актьор, който влезе и в ролята си на режисьор.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова блести на червения килим
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова блести на червения килим

Сред гостите, които минаха по червения килим и успяха първи да видят най-новата българска лента, бяха бронзовите медалистки по художествена гимнастика от Олимпиадата в Рио през 2016-а - Михаела Маевска, Христиана Тодорова и Ренета Камберова. Именно те бяха част от отбора, в който играеше и тяхната колежка Цветелина Стоянова, която е главен персонаж в лентата. След инцидента с Цвети през 2016 година, когато тя скочи от 6-ия етаж на блока, в който живееше (подобна сцена с нея има и в самия филм), момичетата не поддържаха много комуникация, но на снощната премиера размениха прегръдки и показаха уважение. "Радваме се на Цвети, дано да продължи в това поприще", пожелаха успех на приятелката си гимнастичките.

Актрисата Елеонора Иванова е в главната роля
Актрисата Елеонора Иванова е в главната роля

Ексколежката им Симона Пейчева и Невяна Владинова също уважиха премиерата.

Тита отново показа огромните си бомби
Тита отново показа огромните си бомби

Сред спортистите присъствие записа и тенисистът Александър Лазаров. Продуцентите Димитър Гочев, Виктор Божинов и Димитър Митовски също бяха рамо до рамо, като първият дори участва в заснемането на филма.

Диляна Попова
Диляна Попова

Почти целият актьорски състав, който участва във филма, присъства на премиерата, липсваха само Виктор Калев и Любо Нейков, които са в чужбина. Публиката едва се побра в трите киносалона, за да изгледа "Чалга".

"Ох, много искам хората да са доволни, защото през цялото време аз съпреживявах всички емоции от снимачната площадка", сподели Цвети.

Певецът Илиян заедно с Цвети Стоянова
Певецът Илиян заедно с Цвети Стоянова

Мариян Вълев също не сдържа емоциите си и каза в края на събитието, че никога не е очаквал, че от един боксьор от Варна като него ще стигне дотук да събере хората, които много обича да видят кинопроекта му.

Куката приветства и колегите си Александър Сано, Ники Илиев, Веселин Плачков, Робин Кафалиев, Тита, Теди Александрова, фолкзвездата Илиян, както и красавицата Диляна Попова.

Поп певицата Гери Никол дойде сингъл, макар че съвсем скоро показа новото си гадже в инстаграм, като не пожела да издаде името му.

"В този филм със сигурност не става дума за чалгата като музика. Според етимологията си думата "чалга" означава инструменталист, свирач. Чалгата по-късно придоби едно друго семантично значение като начин на мислене, повърхностност, начин на живот. Във филма със сигурност не става дума за чалгата като музика, а за чалгата като начин на мислене", каза в края на събитието Мариян Вълев и обясни, че го е замислил като "филм за приятелството, за ценностната система, която напоследък малко позабравихме, за близостта между хората и за обичта между тях".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене