"Сървайвър" отключи сърдечен проблем на Филип Буков

Продукцията не иска да се повтори случай с Нончо Воденичаров отпреди 14 г.

На актьора му предстоят още куп изследвания у нас, вече се чувствал по-добре

"Сървайвър" е отключил сърдечно заболяване на Филип Буков. Актьорът прекара няколко дни в болница, след като припадна 4 пъти на острова в Карибско море.

След направени изследвания се оказва, че звездата от "Татковци" има проблем със сърцето. Пулсът му често падал, а понякога дори нямал. Точно това са били причините за честите му припадъци.

Филип е поискал да продължи участието си, но лекарите и продукцията му забраняват, тъй като може да се стигне до нещо по-сериозно.

От "Сървайвър" още помнят ужаса през 2009 година, когато певецът Нончо Воденичаров почина, докато бе в шоуто. И сега не искат да се случи подобен инцидент. Затова решават да забранят на Буков да продължи.

По информацията на "България Днес" актьорът вече е по-добре. В момента е настанен в хотел, докато чака полет, за да се прибере в България. Очаква се Буков да се завърне в близките 2 дни.

Актьорът вече е успокоил приятелката си Ива. Мацката е 3-и курс в Софийския университет. И била в шок, след като вижда как любимият й припада. А по-късно, че е откаран в болница. От екипа на продукцията държали в течение любимата на актьора какво е неговото състояние.

"Филип си е стъпил на краката - обясниха от Би Ти Ви. - Вече не се чувства зле. Скоро се завръща у нас", добавиха още от екипа на телевизията.

Щом се прибере в България, младият актьор веднага ще бъде подложен на още куп изследвания. Все още не е ясно защо се е стигнало до отключването на проблема със сърцето му. Според едни причината са тежките условия - жега, глад и напрежение.

Самият Буков смята, че има заболяването генетично. Но и той не разбира как сега чак го отключва. Актьорът тренира нонстоп - тича в планината, кара десетки километри колело, ала никога не се е оплаквал.

"Влязох в "Сървайвър", защото обичам състезания", каза актьорът във визитката си. Според мнозина той е бил най-подготвеният участник в шоуто.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене