Валерия си спечели поредната целувка от Евгени

Валерия вече с две целувки в архива, другите още чакат първата

Поредна целувка получи Валерия от Евгени, но този път моделката направи първата стъпка и то доста смело и непоколебимо.

Валерия вече може да се похвали, не само с първата целувка в "Ергенът", но и с последната.

Миналият път двамата се усамотиха и се вкопчиха в страстна прегръдка, която премина в интимности и целувки. Тогава започнаха и обичайните лицемерни любезности към Валерия, като другите момичета видимо завиждаха. Валерия заяви, че Евгени се целува много добре и че изпитва силно вълнение. Тя посочи, че се радва, че е първата, която се целува с него и няма значение, че ще има и други след нея. Последва и втора целувка между Валерия и Евгени, като няколко минути те не можеха да отделят поглед един от друг.

Нейната приятелка Айлин заяви пред камерата, че няма нищо против да си споделя Евгени с Валерия...засега. Айлин живо се поинтересува как е било и какво е почувствала Валерия, защото явно има скрит план. Милица реагира като каза, че е напрегната, макар и не тъжна.

"Аз не ревнувам, че я целунал, а че е прибързал. Целувката е специално нещо. Аз не я раздавам на всекиго.", обясни Милица.

Този път друга бореща се за сърцето на Евгени се опита да ги прекъсне, но Валерия каза, че имат "да говорят нещо важно" и й трябва няколко минути. В крайна сметка до кой знае какъв разговор не се стигна, но за сметка на това целувката беше изключително страстна.

Първата целувка между Евгени и Валерия
Първата целувка между Евгени и Валерия
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене