Било е страшно! Екипът на "Ергенът" спрял бой между участничките

Емоциите в последния излъчен епизод на „Ергенът“ взеха връх, а заснемането им се е оказало истинско предизвикателство за продуцентския екип на риалитито на bTV.

Източници от кухнята на предаването разкриват, че след играта на „най-добри приятелки“, която бе показана снощи, Габи и Мони едва не са стигнали до бой. Припомняме ви, че след играта на „най-добри приятелки“ Габи буквално налетя на Мони, за да защити новата си приятелка Валерия, която бе посочена от кючекчинята за „най-неподдържаната дама в имението“. Зрителите видяха как Габи се опитва да провокира Мони, като седна на стола ѝ, но на терен ситуацията е била напът да ескалира и за втори път да се стигне до истинска физическа саморазправа.

Продуцентите обаче са се намесили навреме и са успели да успокоят разярената Габи, която била решена да размаже физиономията на екзотичната танцьорка от Варна. Hotnews.bg припомня, че на истински женски бой с хвърчащи екстеншъни и викове станаха свидетели зрителите на "Ергенът" и миналия месец. Тогава обаче зрителите не видяха въргала, който се случи в къщата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене