Блондинката бомбардировач изпъчи бомбите

Ебани Бриджис не желае да крие нищо от публиката

Боксьорката зове за независимост на жените

Австралийската боксьорка Ебани Бриджис се съблече по случай Международния празник на жените 8 март за радост на огромната си армия почитатели.
Блондинката позира с изпъчени бомби само по прозрачно бельо, което не крие нищо от апетитните извивки. Бриджис публикува и емоционално видео, с което дава кураж на дамите по света да отстояват правото си на независимост.
"Знам, че мнозина ме упрекват за начина, по който изразявам себе си, за снимките ми в интернет - казва боксьорката. - Но аз никога не се отказвам и оставам вярна на себе си. Вярвам, че това е важно послание. Не позволявайте на други хора да ви казват какви трябва да бъдете и какво трябва да правите. Вече сме в XXI век и през 2023 г. е крайно време жените да могат да изразят своята личност по начина, по който желаят, без да бъдат съдени за това.

Бриджис публикува провокативни снимки
Бриджис публикува провокативни снимки

Бриджис, която е носителка на титлата на IBF в професионалния бокс направи голямо шоу на кантара преди свой мач през декември. 36-годишната австралийка се появи по бельо на кантара и зарадва всички свои фенове преди двубой срещу сънародничката си Шанън О'Конъл. Враждата между двете започна още по време на изправянето им лице в лице след кантара. Бриджис се съблече по бельо за премерването. Шанън обвини "Блондинката бомбардировач" че прилича на стриптийзьорка. Ебани отговори с пост в социалните мрежи, определяйки О'Конъл като "клоун". Боксовият мач завърши с победа с нокаут за Бриджис, която по този начин защити титлата си в категория "муха".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене