Ребека разпали нова война

Ребека е напът да подпали нова война

Този път се забърка в скандал с жената на Уокър

Съпругата на звездата на "Лестър" Джейми Варди - Ребека, явно не си е извадила поуки от загубената съдебна битка с Колийн Рууни. Макар войната й с жената на Уейн Рууни да накърни сериозно репутацията й, това не спира Ребека да се забърка в поредния скандал.

Той отново е с футболна половинка. Този път бясна на Ребека е съпругата на Кайл Уокър - Ани Килнър. Причината е изказване на г-жа Варди по неин адрес след поредната скандална изцепка на играча на "Сити". Преди няколко дни вестни "Сън" публикува видео, в което Уокър влиза пиян в бар и се натиска с друга жена. Това не е съпругата му Ани Килнър. За финал Уокър си сваля и гащите. 

Ани е бясна на "колежката"
Ани е бясна на "колежката"

След като жената на футболиста се ожали от поведението му, Ребека започна да й се подиграва, като нарече Ани "изтривалка" и добави, че обича да го "играе жертва". Ребека направи това с пост в социалните мрежи. Преди това благоверната на Варди се заяде със съпругата на Уокър с песен на Майкъл Джексън, в която се пее "Ани, добре ли си? Е, Ани, добре ли си? Добре ли си, Ани?".

Това е вбесило жената на Уокър, която и без това си има доста проблеми с футболиста. Преди сегашния скандал той се забърка в още няколко, като сред тях и изневери.

"Ани никога не е харесвала Беки, но сега я презира", сподели приятел на Килнър пред "Мирър".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене