Благо побеля в "Сървайвър"

Брадата на Благо все повече побелява

Джизъса ще трябва да боядисва брадата

Бившият футболист мие изкуствените зъби с подръчни средства

Благой Георгиев побеля в "Сървайвър". Бившият футболист ще има нужда от нови естетически процедури, след като напусне острова в Доминикана. Брадата на Джизъса все повече побелява и плейбоят няма как да я скрие от зрителите и останалите участници. Суровите условия на острова явно не се отразяват особено добре на визията на Георгиев, който във външния свят винаги е наконтен и с безупречна визия. Сега доскорошният футболист е принуден да мие снежнобелите си изкуствени зъби с подръчни средства и пръсти. Въпреки това усмивката на Благо остава ослепителна, но той все по-рядко има поводи да се засмее, тъй като скандалите в неговото племе на "Известните" продължават с пълна сила.

Футболистът опитва да мие зъбите си
Футболистът опитва да мие зъбите си

Георгиев е загорял и отслабнал, но остава един от най-силните играчи във формата. Благо вече е първа дружка с ММА боеца Георги Валентинов, с когото бяха във война в предаването. Причината за конфликта между тях беше Златка Райкова, която имаше връзка и с двамата. В крайна сметка Благо и Жоро се разбраха по мъжки.

"Относно Благой всичко е точно. Той дойде като мъж, макар и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата, а и в крайна сметка аз казах и в самото начало, че съм му благодарен за въпросната ситуация... Да не бъда по-подробен", обясни Валентинов.

Двамата не само са си простили, а и отново са приятели. "Каквото е трябвало да кажа, съм му го казал на Жорката. Ние сме се разбрали. Не мисля, че трябва тук да коментираме какво е станало. Аз винаги съм го чувствал близък и така продължава до ден днешен. Това си е между нас двамата", обяви и Благо. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене