Благо Георгиев чака пето дете

Благо Георгиев чака пето дете. Полина сама призна в социалните мрежи, че е в очакване на петия наследник на бившия футболист. В момента двамата са разделени заради участието на Благо в Сървайвър, но явно нещата са се случили преди това. Предвид изящните форми на Полина вероятно става въпрос за 3-4 месец от бременността, пише "Телеграф".

Оказва се още, че отсъствието на Джизъса натежава по време на празниците им, той липсвал на жена си на деня от първата им годишнина, както и на 8 март. Тогава велинградската красавица получи цветя от всички мъже в живота си освен от съпруга й, който не се е сетил да я изненада преди да влезе в шоуто. Сензация в Стана ясно, че на Полина не и е отнело много време да мисли дали да стане следващата жена на бившия футболист - само 15 дни.

Както е известно Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид. Има син - Елай, от брака си с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене