Цветелина Стоянова: Не разбирам и не приемам света, в който живеем

Не приемам този свят, в който живеем в момента, не го разбирам. Възпитавана съм от моята баба и дядо. Това каза бившата гимнастичка Цветелина Стоянова в предаването "120 минути". Тя направи своя дебют в киното, като участва в новия филм на Мариан Вълев - "Чалга". 

"Нямам амбиции като актриса", каза обаче Цветелина в предаването. Тя се съгласила да участва във филма заради кауза - да помага на хора в тежки ситуации "да не предприемат най-лошото".

"Георинята ми страда от заболяване - биполярно разстройство. Това не е срамно", каза Цвети Стоянова, която винаги искала да помага на хора с проблеми и е канила в дома си тези, които имат нужда да говорят. 

Бившата гимнастичка иска да основе фондация, с която да помага на хора с проблеми. "Преди дни изгубих човек, който уважавах и обичах", сподели бившата гимнастичка.

Подобно на главната героиня в "Чалга", Цвети Стоянова също искала да бъде перфектна и да изглежда добре, но нейната баба, която я е отгледала, се опитвала да не й позволи пластични корекции. 

"Беше прекалено строга с мен. Измъчваше се да гледа, че ходя с изкуствени мигли, устни. Сега ми е мъчно, че съм я измъчвала много пъти. След загубата на майка ми, била съм изключително трудна за отглеждане. Много я болеше да ме гледа как се обезобразявам", каза Цвети Стоянова.

Според нея много млади момичета влагат време, средства и ресурси за външния си вид.  "Но това е тленно. Единственото вечно нещо е душата и духът. Ние трябва да се грижим за тях", добави още Стоянова. 

"Най-тъжното е, че хората не си дават сметка каква е цената да бъдеш известен, без значение с какво се занимаваш", каза още Стоянова. Според нея заради социалните мрежи много лесно може да се придобие известност. "Може за един ден да изгрееш, но важното е какво ще оставиш след себе си. Талант, а не просто да раздаваш автографи и да се снимаш с фенове", казва бившата гимнастичка. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене