Филип Буков изненадващо тръгва на турне

След като отключи сърдечен проблем в "Сървайвър"

"Шантаж", твърдят феновете на шоуто, подозирайки, че си е тръгнал от острова заради постановка в Лондон

Филип Буков тръгва на турне! След като напусна "Сървайвър" заради сърдечен проблем, актьорът изобщо не смята да почива. Напротив - ще работи още повече.

Считаният за нов секссимвол на българското кино и колегите му от сериала "Татковци" ще обикалят България и чужбина, за да представят новия си спектакъл "Петък вечер". Стартът на турнето е в началото на седмицата в София, а дни по-късно младите актьори ще имат изява в Лондон.

Буков напусна "Сървайвър", след като започна да припада и се наложи да влезе в болница
Буков напусна "Сървайвър", след като започна да припада и се наложи да влезе в болница

Буков, който е най-популярният сред татковците, е заявил, че ще вземе участие в представлението. Това породи съмнения у много фенове на "Сървайвър". Те подозират, че напускането му е по сценарий, тъй като изявата зад граница е планирана още преди няколко месеца.

"Има представления през този и следващия месец. А билетите са разпродадени. Няма как да не бъде на постановките", пише един от феновете, а друг добавя: "Всичко е шантаж. Още при стартирането на новия сезон знаех, че той ще се махне, защото горе-долу по същото време беше обявена рекламата на последния филм, в който той участва! И в тази реклама се казваше, че той ще присъства на премиерата. Кок може да си в Доминикана и в София едновременно", пише почитател на "Сървайвър" във фейсбук.

Актьорът се скъсва да тренира напук на сърдечните проблеми
Актьорът се скъсва да тренира напук на сърдечните проблеми

Самият Буков призна при прибирането си в България, че вече се чувства по-добре. Актьорът изкара 4 дни в болница в Доминикана, а у нас ще се подложи на още по-сериозни изследвания.

Буков дори отново започна да тренира. И въпреки сърдечните проблеми достигна натоварване, което ускори пулса му до 174 удара в минута, след като кара колело в залата.

"В болницата ми вливаха по 6 литра системи. Издух се и коремът ми застана пред гърдите. Отслабнах 10 кг в "Сървайвър", обясни Буков и разкри какво точно е наложи отпадането му от играта.

"Поради много малкото храна жизнените ми функции са занижени. Сърцето ми излиза от ритъм и нямам пулс. По-голямо ми е сърцето. Нормалният ми пулс е 40, а на човек е 70. Имаше 72 часа без никаква храна. Изпадах в летаргия", добави актьорът.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене