Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава

В "Ергенът" постоянно се замесва в конфликти

С него не бих била дори приятелка, той е далеч от моята представа за мъж, казва танцьорката

Скандалната участничка в предаването "Ергенът" Мони Зенгиннер разкри, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от него.

"Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са "лош" пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като поведение", разкрива танцьорката. Според нея пианистът дори се притеснил повече от необходимото по време на личната им среща. Изобщо не я поглеждал в очите и така и не успели да намерят теми за разговор.

Мони иска да е известна
Мони иска да е известна

Брюнетката не крие, че така или иначе не е участвала в предаването, за да намери любовта на живота си. "Друга не би си го признала, но повечето бяхме там за слава", откровена е Мони. След края на шоуто тя очаква да стане още по-търсена с изявите си в белиденс движенията. Официалният й хонорар за участие е около 500 лева, но мацката разчита предимно на щедри пачки бакшиши, които й дават впечатлени от танците й гости, предимно от мъжки пол.

Кючекинята не крие, че многократно е посещавала пластичен хирург, легнала под ножа на 17 г. Първо си сложила хиалурон в устните, а на 18 г. си взела извинителна бележка от училище и след няколко дни се върнала със силиконови гърди, които били двойно по-големи от естествените й. Мони не спира да изтъква, че около нея е пълно с ухажори, и е категорична, че не се интересува с какво ще се занимава нейният мъж, стига да има достатъчно пари. Тези й думи скандализираха дори част от другите претендентки за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене