Зуека: Не гледам "Капките", не са ми интересни

Василев с картините си

"Не гледам "Като две капки вода", както и останалите предавания по българските телевизии. За зрителите те са интересни, но за мен си бяха просто работа. Аз познавам всичко отвътре и след толкова много години някак ми е уморително да следя нещата."

Това каза прочутият актьор Васил Василев-Зуека от Испания, където продължава да рисува картини - амплоа, с което замени актьорството. Той се радва на двамата си колеги - Димитър Рачков и Герасим Георгиев, които по думите му се справят блестящо.

"Обичам си ги, професионализмът им е безспорен. Първоначално като партньор на Рачето беше идея за Краси Радков, но с Геро също се получи много хубаво", коментира Зуека. Според него предаването е една огромна машина, която, като се завърти, дори някой да се изложи, това няма да се забележи от зрителя. "Поддържам връзка с всички, чуваме се често. Радвам им се, надявам се, и те на мен", допълва Зуека.

Актьорът, който на 30 април ще стане на 58 г., по цял ден рисува и това запълва дните му. "Черпя вдъхновение от живота, от други художници, започвам върху бялото платно и наслоявам едно върху друго, колкото повече рисувам, толкова повече се уча. Може да се каже, че откривам топлата вода", смее се Зуека. Плътно до него е съпругата му Ани, която не само му дава идеи, но е и първата, която вижда крайния продукт. Зуека вече направи първа изложба, а сега му предстои нова и на 17 март. "В едно съседно до нас градче Албир. Имам намерение и за самостоятелна изложба в края на април, както и в други градове в Испания", сподели актьорът.

Геро и Рачков не спират с шегите по отношение на бившия водещ
Геро и Рачков не спират с шегите по отношение на бившия водещ

Междувременно в почти всяко предаване на "Капките" водещите Димитър Рачков и Геро се майтапят с бившия си колега, понякога дори прекрачвайки мярката, като в последното предаване го нарекоха съвременен Пикасо, на което Василев отговори с усмивка: "Е, то ако не се майтапим със себе си, с кой? Весело да става".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Класация на либидото на всяка зодия
Брад Пит ще участва в нов филм за Формула 1
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Напишете дума/думи за търсене