Парис Хилтън почти била прелъстена от учител, когато била в гимназията

Парис Хилтън разказва в мемоарите си, че е имала увлечение по учител, което е било взаимно и за малко да стигнат до забранен романс, съобщава "People".

42-годишната наследница си припомня за неподходящата, макар и кратка връзка, която е имала с нейния учител в осми клас в католическо училище. Тя описва как всички момичета в класа ѝ са били луди по "този красив млад учител", който имал "много Абъркромби" вид.

"Всички го обичаха, включително монахините", пише Хилтън.

Оказва се, че този учител отвръща на чувствата на Парис и ѝ казал: "Влюбен съм в теб".

"Той ме накара да се почувствам забелязана, по един важен начин, като при възрастните", разправя богаташката. "Ласкаеше ме и твърдеше, че всички останали момичета говорят за мен зад гърба ми, защото ревнуват", коментира още тя.

След това учителят поискал телефонният ѝ номер и я предупредил да не казва на никого за това.

Хилтън пише, че след това ѝ се обаждал почти всяка вечер и си говорели с часове колко невероятно зряла, красива, интелигентна, чувствена, неразбрана и специална е тя.

Според Хилтън нейният учител често питал дали родителите ѝ са вкъщи и една вечер, когато не били у дома, той решил да я навести.

"Видях последен модел SUV в горната част на алеята. Качих се и седнах на седалката, до шофьорското място. Той ме придърпа в обятията си и ме целуна", пише тя.

Изпълнителката на "Stars Are Blind" си спомня, че целувката продължила дълго и изглеждало, че прераства в "нещо повече", но в в този момент родителите ѝ се прибрали и ги видели на алеята.

Даскалът се опитал да избяга, обвинявайки Хилтън за поведението ѝ. "Животът ми свърши. Какво правя? Защо ме накара да направя това?", спомня си думите му Хилтън.

В крайна сметка той я оставил пред дома ѝ, а Хилтън се правела на ударена пред техните за това какво са видели. Те естествено не повярвали и след края на учебната година Кати и Рик изпратили дъщеря си да живее при баба си в Палм Спрингс, Калифорния.

И докато Хилтън твърди, че никога не е казвала на никого в училище, тя все пак усетила, че всички по някакъв начин сякаш узнали какво е станало.

Според Парис това не променило репутацията на учителя. "Той все още беше г-н Абъркромби", пише тя и казва, че не знае дали за него е имало последствия. Също така няма представа родителите ѝ дали са направили нещо по въпроса без да ѝ кажат, както и че няма информация дали се е опитал да се държи по този начин с друго момиче.

Хилтън се стараела да блокира преживяването.

"Никога не съм си позволявала да говоря или дори да мисля за това какво всъщност беше или защо се качих, за да целуна онзи глупав педофил. Отне ми десетилетия, за да кажа действително думата педофил", пише авторката на подкаста "This Is Paris". "Да мисля за него като за такъв престъпник, означаваше да смятам себе си за жертва и затова не исках да го правя", предава дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене