С целувки "на други места" се хвали Елена в "Ергенът"

Емоционален обрат се задава в "Ергенът", след като Елена започна да прави опити да ангажира вниманието на Евгени с откровения. Но на сцената, от засада, както стана ясно по-рано, че ще действат конкурентките на Айлин, излиза Полина, която взе да свири нескопосно на пиано Луната соната, и по този начин прекъсна срещата на Евгени с Елена.

"Просто не ѝ върви, не ѝ се получават нещата", присмя й се Валерия. "Много искам хем да го впечатля, хем да направя нещо закачливо и сладко за него", каза Поли. За впечатление не стана ясно дали е направила, но Евгени показа как се свири това класическо произведение.

Валерия прояви ревност. "Докато аз бях единствената, която има толкова близки отношения с Евгени, не очаквах, че ще се почувствам кофти, ако той се целува с други момичета. Но факт!", каза тя.

"Шокирана съм от Айлин колко смело го награби и съм шокирана от Валерия колко нормално го прие", смята Габи.

"Според мен Елена ревнува и се опитва да прилага някаква специална тактика", е мнението на Валерия. Ревнив човек ли е тя и изпитва ли в момента ревност към Евгени?

Лоша новина за момичетата се оказва това, че фаворитът им започва да се дразни от тази ревност и подмолни игрички, с които се опитват да го оплитат.

Полина показва посредствени умения на пианото
Полина показва посредствени умения на пианото
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене