Звезди, станали известни по случайност (Галерия)

Джъстин Бийбър СНИМКИ: Инстаграм/Официален профил

Пътят към бляскавия холивудски живот е труден. Често звездите са сменили повече от една неприятна за тях професия, докато стигнат до големите награди и червения килим. Или пък са имали съвсем различен план за своя професионален път. Ето някои от звездите, които станали известни по случайност.

Чарлийз Терон

Опитвайки се безуспешно да осребри чек от чужбина в банка, Чарлийз Терон започва да моли касиерката, когато агентът Джон Кросби идва да ѝ помогне и ѝ дава своята визитка. Тя казва на Опра: "Не го приемам за даденост. Познавам всички тези актьори, които вероятно са по-талантливи от мен. Аз се възползвах от шанса и направих всичко възможно с него".

Матю Макконъхи

През 1992 г. Матю Макконъхи отива в бара на хотел Hyatt, за да пие с отстъпка с приятелката си от колежа, и се запознава с директора на кастинга на филма Dazed and Confused Дон Филипс. Той го кани да се яви на прослушване за второстепенна роля, след като Макконъхи успява да убеди управителя на хотела да се извини, че ги е изгонил от бара.

Опра Уинфри

След като е коронясана за "Мис Противопожарна защита" в местен радиоконкурс, диджеят моли 17-годишната Опра Уинфри да прочете няколко реплики на касета и тя напуска радиостанцията с първата си работа в областта на радиопредаванията.

Джъстин Бийбър

Докато изгражда новия си лейбъл, музикалният мениджър Скутър Браун преглежда YouTube, когато попада на видеоклип с момче, което пее и има 60 000 гледания в църквата си в Канада - Джъстин Бийбър.

Дженифър Лорънс

На 14-годишна възраст Дженифър Лорънс е на семейна почивка в Ню Йорк и се разхожда с майка си по площад "Юнион", когато към нея се приближава мъж, свързан с модната индустрия. Тя разказва пред MTV: "Майка ми му даде номера си, защото не знаеше, че това е потенциално опасно и страшно, а след това той се обади и каза, че агенциите за модели искат да се срещнат с мен."

Мел Гибсън

Вечерта преди да придружи приятеля си Стив Бисли на прослушването за "Лудия Макс", Мел Гибсън се сбива в бар и синините по лицето му привличат вниманието на директора на кастинга. Помолили го да се върне, след като лицето му оздравее, и няколко седмици по-късно го избрали за главната роля.

Аштън Къчър

През 1997 г. 19-годишният Аштън Къчър се промъква в един бар, където се запознава със специалистката по моделиране Мери Кларк.Тя го убеждава да се пробва като модел и му помага да подпише договор с първата си агенция.

Крис Прат

Когато е на 19 години, Крис Прат работи като сервитьор в компанията за скариди Bubba Gump в Мауи и сервира актрисата Рей Доун Чонг, която му предлага да участва в режисьорския ѝ дебют. Филмът така и не излиза на екран, но след като сервира още няколко години в Лос Анджелис, той получава първата си голяма роля в сериала Everwood.

Ева Мендес

Ева Мендес завършва маркетинг, когато кастинг агент попада на нейна снимка в портфолиото на неин приятел. Тя се отказва от Калифорнийския държавен университет, за да може да се занимава с актьорско майсторство.

Харисън Форд

Харисън Форд помага на Джордж Лукас в прослушването на други актьори за "Междузвездни войни", за да финансира проект за преустройство, с който се е заел, и му е предложена ролята на Хан Соло.

Чарлийз Терон
СНИМКА: instagram/charlizeafrica
Чарлийз Терон СНИМКА: instagram/charlizeafrica
Матю Макконъхи КАДЪР: Инстаграм/officiallymcconaughey
Матю Макконъхи КАДЪР: Инстаграм/officiallymcconaughey
Опра Уинфри
СНИМКА: facebook/Oprah Winfrey
Опра Уинфри СНИМКА: facebook/Oprah Winfrey
Дженифър Лорънс СНИМКА: Инстаграм/jenniferlawrence.daily
Дженифър Лорънс СНИМКА: Инстаграм/jenniferlawrence.daily
Мел Гибсън  Снимка : Инстаграм
Мел Гибсън Снимка : Инстаграм
Аштън Къчър Снимка: Инстаграм/kutchersource
Аштън Къчър Снимка: Инстаграм/kutchersource
Крис Прат и Картин Шварценегер Снимка: Инстаграм
Крис Прат и Картин Шварценегер Снимка: Инстаграм
Ева Мендес и  Райън Гослинг
СНИМКА: instagram/voguethailand
Ева Мендес и Райън Гослинг СНИМКА: instagram/voguethailand
Харисън Форд
СНИМКА: Ройтерс
Харисън Форд СНИМКА: Ройтерс
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене