Вижте къде почива най-богатият човек на света (Снимки)

Бернар Арно Снимка: Уикипедия

Бернар Арно е най-богатият човек в света със състояние от 204 милиарда долара. Личният живот на богаташите винаги е обект на интерес, затова е любопитно къде почива човек, който има такова огромно състояние?

Арно има няколко места за релакс. Той често пътува до Сен Тропе и отсяда във ваканционния си дом. Според Business Insider имотът е част затворен комплекс от 270 акра, където жилищата струват средно 13 милиона долара. 

Сен Тропе Снимка: Twitter/@Slatefr
Сен Тропе Снимка: Twitter/@Slatefr

Това се смята за негово любимо място за ваканция. Къщата е над скалите, откъдето се разкрива невероятно красива гледка.

Не е изненадващо, че милиардерът има повече резиденции, отколкото има нужда, като се има предвид богатството му.

Освен в Сен Тропе, той има къща и в Бордо. Домът му там е прекрасен 150-годишен замък/шато, заобиколен от лозя в Сен Емилион. Тази къща е в семейството на Арно от 1998 г. 

Сен Емилион Снимка: Twitter/@outofofficedaku
Сен Емилион Снимка: Twitter/@outofofficedaku

Шатото разполага с 34 луксозни стаи, както и частна хижа и мезонет с балкон с изглед към планината. В хотела има и огромен отопляем басейн, сауна и джакузи. Освен това е заобиколен от буйни лозя. Шатото също се счита за една от най-добрите винопроизводителни зони в света от 1871 г. насам.

Къщата му във френските Алпи е възхитително имение, предаде bTV. 

Сен Тропе Снимка: Twitter/@Mat_Ch2
Сен Тропе Снимка: Twitter/@Mat_Ch2

Освен къщи във Франция, той притежава пет имота в Бевърли Хилс. Те са на стойност от 125 милиона долара. Две от тях са близо една до друга в квартал Trousdale Estates, а други две са в квартал Bird Streets.

Не сте ограничени само до къщи, ако имате няколко милиарда долара в джоба си. Арно доказа, че тази забележка е правилна, като придоби остров Индиго от 133 акра в девствените Бахамски острови за зашеметяващите 35 милиона долара. 

Яхтата на Бернар Арно Снимка: Twitter/@Nice_Matin
Яхтата на Бернар Арно Снимка: Twitter/@Nice_Matin

Като най-богатият човек на свена Арно не може да остане без яхта и самолет. Той обича да прекарва време със семейството си на неговата ултралуксозна яхта.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене