Актьорът Александър Скарсгард стана баща

Александър Скарсгард КАДЪР: Туитър/@SkarsgardAlexx

Александър Скарсгард е станал татко за първи път, съобщава "People".

46-годишният шведски актьор потвърди голямата новина пред "Entertainment Tonight" на премиерата по червения килим на сезон 4 на драмата на HBO "Succession".

Въпреки че Скарсгард се появи на бляскавото събитие без приятелката си Тува Новотни, той каза на излизане, когато го поздравиха за новината: "Много ви благодаря". Получил и плюшена играчка от почитатели, за която също благодарил.

Това е първото дете на Скарсгард и второ за Тува, която има 16-годишна дъщеря Ела от бившия си Николай Лерсбриген. Актрисата за първи път показа бременно коремче през април, на шведските награди "Elle".

Александър Скарсгард и шведската актриса Тува Новотни започнаха да се срещат през 2022. Те дълго криха връзката си, както и се предполага, че детето им е родено доста по-рано, а чак сега той е потвърдил.

Двойката е забелязана заедно през ноември 2022 г. в Ню Йорк с количка. Актьорът преди това споделил пред "People", че първото нещо, което търси у жената, която иска да му е партньорка в живота, е чувството за хумор.

"Чувството за хумор със сигурност е номер едно", обясни той през 2009 г. "Да си забавен и умен е много важно".

Той каза на Челси Хендлър през 2017 г. по време на интервю, че много иска да стане баща един ден.

"Искам да победя баща си. Той има осем деца! Баща ми е на 65 и му се роди дете преди четири години. Роден съм през 70-те. Баща ми е имал по дете през 70-те, 80-те, 90-те, през 2000-те и през 2010 г", заяви той тогава.

Александър се пошегува, че макар да е "лудница", е било забавно, пише dir

"Бяхме много хора и кучета, които тичахме наоколо", каза Скарсгард. "Бяхме много бохемско домакинство", споделя с усмивка той.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене