Взимаш 200 лева за триминутен секс преструвка в шоуто на Иво Димчев

Иво Димчев шашка с нова провокация в шоуто си
Снимка: Иво Димчев

Провокация е заложена в новото шоу "БеГе РаЗ ДвА ТрИ" на популярния българския артист Иво Димчев. Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят любов, докато артистът и певец пее хита си "Водка".

Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл "P Project" от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни действия: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват и да се преструват, че правят любов.

Зрителите, които гледат "БеГе РаЗ ДвА ТрИ", ще гласуват с вдигане на ръка като решават и определени дилеми, които Иво отправя към тях, като: Изберете с кого да правите любов - с Путин или с Далай Лама?; Кое е по-добре - да си щастлив, богат или гениален?; По-добре ли е да си ядосан или самотен?; Кое е по-добре - да умреш във война или да умреш от COVID?; Бихте ли променили за добро ДНК-то на новороденото си бебе?; Богат в Русия или известен в Китай?

"БеГе РаЗ ДвА ТрИ" е името на новия концерт-спектакъл на Иво Димчев, който имаше премиера преди седмица в клуб Строежа.

"Шоуто е с лековит характер. В него има любими откъси от моите спектакли, които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години. Включил съм и избрани текстове от книгата ми "Лирика и Педератуси". И разбира се, съм подбрал най-доброто от моите български, английски и руски песни", сподели Иво Димчев. Любопитното е, че за първи път негов спектакъл е изцяло на български език. Представлението е забранено за лица под 18 г. Някои от песните Иво ще изпълни в компанията на поне трима зрители, които ще си правят селфи видеа с него, препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт". На сцената ще звучат избраните му хитове "Баница", "Водка", "Леден дъжд", "Пушкин", "Момина свиня", "Еротик стар", "Шкембе чорба".

С новия си спектакъл Иво Димчев тръгва на турне. То ще акостира на 24 март в Пловдив, на 25 март в Дупница, на 2 април ще се играе в "Топлоцентрала" в София, на 11 април ще е във Варна, на 12 април в Бургас и на 17 април в театър "Сълза и Смях" в София. След това той тръгва и на турне по света - ще гостува в Бергхайм- Германия, Берлин, Прага и Тимишоара.

Иво Димчев е хореограф и пърформър, известен с радикалния си и оригинален стил. Работите му са на границата между live art, танц, театър и музика. Автор е на повече от 100 представления и пърформанса, показвани из цяла Европа и Америка и отличени с редица международни награди за театър и танц. Води майсторски класове в Националната театрална академия в Будапеща, в Кралската танцова консерватория в Антверпен, на фестивала ImpulsTanz във Виена, Tanz im August в Берлин и други.

Според него, обществото ни по отношение на секса или неговата имитация на сцена е в някаква степен пуританско.

"Сексът е древна медитативна практика за спиране на вредите мисли и начин за свързване с тялото. Хората, според мен, имат табу по отношение на това какво ще кажат другите. Българите са или безкрайно вулгарни или безкрайно срамежливи. Липсва златната среда в морала - хем висока култура, хем либералност. Единствено изкуството може да възпита тази оптималност в нравите е неограбващата другия свобода. Това е пътят", казва актьорът, който се се появява пред публика за първи път още 11-годишен.

"Започнах да играя на сцена от 11 години в Двореца на децата, след това завърших театралните класове на Николай Георгиев "4хС". След това учих в НАТФИЗ при Коко Азарян "Актьорско майсторство". Работил съм и с проф. Атанас Атанасов, както и с Тодор Колев. След това веднага започнах да правя спектакли и тук, и в чужбина", разказва за себе си Иво Димчев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 двойки, оставили дири в любовната история
Марта Вачкова издаде моминско парти в цвят лавандула край морето
5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае
Дебел унгарец стана хит на европейското
Какво кара различните зодии да изневеряват?

Напишете дума/думи за търсене