Подкаст: Не съм бременна, казва Деси Цонева в епизод 80 на подкаста “24 часа от живота”

Деси Цонева и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота” 

СНИМКА: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

В пролетен период съм. Изпращам зимата, качила съм две-три килца. Неслучайно на места се появи информация, че съм бременна. Сега е моментът да го кажа пред теб, че не съм. Ояли сме се с малко повечко месце и алкохол през зимата, така с широка усмивка Деси Цонева отговаря задочно на жълтите медии в подкаста “24 часа от живота”.

Дъщерята на телевизионната легенда Димитър Цонев е една от най-обсъжданите светски личности у нас. Почти всеки ден за нея може да се прочете нещо в жълтите сайтове. Без да им обръща внимание, тя се подготвя за великденските празници и тренира, за да няма пролетна умора. “Мисля да направя една голяма изненада на моето семейство и да запазя къща в българска дълбока провинция, която все още не съм избрала”, казва Деси.

Горда е с това, което е, не се притеснява да заяви открито грешките, които е правила, както минусите и плюсовете, които притежава. Нещото, което хората не знаят за нея, е, че може много лесно да се разплаче. “Винаги се правя на силна, опитвам се да покажа, че все едно не ми пука, дори някой много да ме обиди и да ме нарани. Излизам с високо вдигната глава и вирнат нос. Опитвам се да играя, че съм много силна, но явно не съм”, казва внучката на актьора Коста Цонев.

Деси още не е събрала смелост да започне работа по документалния филм за баща си. Продължава да ѝ е мъчно, когато чуе гласа му, а за такъв филм ще трябва да изгледа много материал. Убедена е обаче, че и това ще стане някой ден.

 Кои са последните думи, които казва на баща си, дойде ли времето да отвори собствен ресторант, защо най-безумното нещо, което е правила, е бракът ѝ с Янчо Таков и още от забавните истории на Деси Цонева ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи. Търсете ни и във вайбър, където може да задавате въпроси към гостите в студиото.

  • Ключови думи:
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене