Жената на шеф Манчев продава имоти за милиони

Шеф Манчев и Ива Бека са много щастливи заедно

Любимата на готвача Ива Бека е консултант в голяма фирма

Жената до шеф Манчев - Ива Бека, прави сделки за милиони. Любимата на кулинаря, който се вихри в редица предавания, продава луксозни жилища в София, научи "България Днес".

Блондинката Бека е консултант в голяма компания за недвижима собственост. Сред най-скъпите имоти, за които жената до шеф Манчев се грижи да бъде продаден, е модерен панорамен пентхаус за продажба в квартал "Витоша". Цената на жилището, което е с внушителните 625 кв. м площ, е точно 850 000 евро, или малко над 1,5 милиона лева.

Освен апартаменти Бека движи сделки и по офиси, както и по земи. На един от тях цената му е 1,2 млн. евро. Той се намира в центъра на столицата.

Бека със сигурност печели добре. Освен че е на заплата, тя получава и процент комисиона от сделката. Най-често той е между 1-3%, коментират запознати в бранша. Така че с една продажба любимата на шеф Манчев изкарва хиляди левове.

Готвачът и бизнесдамата вече не крият връзката си от медиите
Готвачът и бизнесдамата вече не крият връзката си от медиите

Ива притежава над 20 години опит в областта на продажбите на едро и дребно. Стартира кариерата си като официален представител на различни италиански модни брандове у нас. Продължава развитието си в търговска компания, където заема мениджърски позиции.

Кулинарят и Бека се залюбиха преди близо 3 години. Първоначално двойката крие връзката си, но в последните месеци лицето на "Кошмари в кухнята" и красивата блондинка често са засичани заедно на светски събития.

В същото време Манчев разкри, че има сериозен проблем с очите. Готвачът страда от астигматизъм. Затова кулинарят винаги е с очила и не ги сваля и за секунда.

"Махна ли ги, виждам всичко размазано, загубен съм без тях", коментира Манчев, който винаги в себе си носи по няколко чифта очила.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене