Мария Бакалова с респект към Владо Пенев: Вдъхновява ме всичко, което правите

Мария Бакалова връчи “Икар” за главна мъжка роля на Владо Пенев.

Актрисата ще бъде у нас до 12 април, а след това “ще видим”

За мен винаги е щастие, когато мога да бъда с колегите от моята родина, защото те са суперталантливи, наистина доказали се творци. Това каза пред “24 часа” актрисата Мария Бакалова, която присъстваше на церемонията за връчване на българския еквивалент на оскарите - наградите за сценично изкуство “Икар”. Официалната церемония се състоя за 49-и път в Световния ден на театъра - 27 март, в Народния театър “Иван Вазов”.

Бакалова не само че бе официален гост на събитието, а и връчи наградата за главна мъжка роля. Победителят тази година е Владо Пенев за образа си на поп Кръстьо в постановката “Великденско вино”.

“Да връча наградата на Владо Пенев, е още по-голямо щастие. Този човек съм го гледала от толкова много години и всеки път се възхищавам и вдъхновявам от всичко, което прави, което създава. Респект към всички номинирани”, каза още Бакалова. 

Актрисата дойде на церемонията си с гаджето - Валери Григоров.
Актрисата дойде на церемонията си с гаджето - Валери Григоров.

На церемонията компания ѝ правеше гаджето ѝ Валери Григоров. Двамата се настаниха един до друг на първите редове сред публиката. След края на събитието имаше тълпа от желаещи да се снимат с нея.

Актрисата ще бъде до 12 април в България, а за плановете ѝ след това каза: “Ще видим. Почивка, работа, почивка, работа, както дойде.”

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене