Ружа Игнатова - криптокралица и майка, описана от Евгени Минчев

10 години той е до бизнесдамата като пиар и приятел

За криптокралицата Ружа Игнатова разказва книгата на Евгени Минчев “Ружа Игнатова - измамница или жертва?”. В нея авторът описва спомените, които двамата споделят през 10-те години, в които Минчев е бил пиар и “до известна степен приятел” на Игнатова. В книгата той открехва и вратичката към останалите встрани от общественото внимание събития, които най-добре пресъздават образа на бизнесдамата. “Тя е също така майка, благотворител, работодател”, казва Минчев. Това е причината редица български и световни медии да търсят информация за настоящето и миналото на русенката именно от него.

Някои от случките, пресъздадени в книгата, пиарът променя леко, за да е етичен към образите и обстоятелствата и за да “не бъдат тълкувани грешно”. Всичко обаче се базира на действителни събития.

Книгата Минчев пише много бързо, за около седмица, след двучасово интервю с “всеки, докоснал се до Ружа”. Тя е 135 страници и съдържа много негови авторски снимки.

Минчев не само “хвали” Игнатова, но показва и друга нейна страна. Тази на “неумела в началото бизнесдама, нейното забавно поведение на кралски приеми в Лондон, хранителните ѝ навици и пр.”.

Характера ѝ той определя като ведър и спокоен, а нея самата като забавна и щедра жена. “Създаването на образ на звяр е по-лесно, отколкото създаване на образ на ангел”, допълва авторът.

Представянето на книгата бе на 29 март в зала “Театро”. На събитието присъства и екип на тв продукция от световен мащаб, който засне останалата част, необходима за завършека на материала за Ружа Игнатова.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление

Напишете дума/думи за търсене