Има ли Шакира нов мъж в живота си?

Шакира Снимка: Twitter/@SHAKIRAFIXATI0N

Все повече се спекулира, че Шакира може би има нов мъж в живота си - и планира да се премести в Маями съвсем скоро, за да бъде по-близо до него, съобщи „Мирър“.

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни се мести броени дни, след като е подписала споразумение за попечителство на детето с бившия Жерар Пике.

Футболистът най-накрая проговори за края на 11-годишната им връзка и заяви, че е напълно съсредоточен върху работата си като баща.

Първоначално се разбра, че Шакира иска да напусне Барселона заедно със синовете си - 10-годишния Милан и 8-годишния Саша, през юни в края на учебната година, предаде bTV.

Испанският новинарски сайт OK Diario твърди, че 46-годишната майка на две деца може да има още една причина да ускори преместването си в Маями - "тайнствен мъж".

Твърди се, че двамата са се запознали преди няколко месеца, преди тя да напише последната си песен, насочена срещу Пике и новата му приятелка Клара Чиа.

През уикенда OK Diario съобщи: "Изглежда, че колумбийската певица може да е намерила нова илюзия в лицето на мистериозен мъж, с когото очевидно се е запознала в Маями и с когото поддържа контакт от четири месеца."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Футболист №1 на България пя гръцки хит пред съотборниците си в Солун (Видео)
Виктория Бекъм се срещала с Дейвид на паркинги, за да пазят връзката си в тайна
Вижте втория син на Риана (Снимка)
Крива ракета доведе до г-н олигофрен в плуването
Италианската рок група "Монескин" с концерт в Ню Йорк

Напишете дума/думи за търсене